Το Προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται

 

Ένα νέο άτομο που εισβάλλει στο Προξενιό της Ιουλίας θα δούμε να ερωτεύεται η Στάσα στα επόμενα επεισόδια κι αυτόν θα υποδυθεί ο Άκης Σακελλαρίου.

Συγκεκριμένα, η αρρώστια της Κυριακούλας, θα εντείνει τις επισκέψεις του γιατρού Γκλαβάνη στο σπίτι των Ραζίνηδων και η Φιλιώ θα έρθει σε ερωτική επαφή μαζί του. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός Άλκης Μακρής φλερτάει την Αλεξάνδρα και κάθε μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σκληρό χτύπημα της μοίρας για δύο ήρωες

Η Κυριακούλα θα ετοιμάσει ένα δείπνο για τους δύο νέους και θα τους προτρέψει να προχωρήσουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, θα εισβάλλει στη σειρά, ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου και θα υποδυθεί τον Ελληνοαμερικανό Κρίστοφερ, θετό πατέρα του Άλκη Μακρή.

Ο επιβλητικός άντρας φθάνει στην Λάρισα και εισβάλλει στους κοσμικούς κύκλους της περιοχής και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, που θα προκαλέσουν τριβές και ρήξεις μέσα στην κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη 23-24: η Όλγα μαθαίνει ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως τον ερωτεύεται η Στάσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας, μιας και η ίδια θα χωρίσει σύντομα με τον Στασινόπουλο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *