«Εις το επανιδείν…»-Τάσος Ιορδανίδης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε για πάντα την Γη της ελιάς

 

«Εις το επανιδείν…»-Τάσος Ιορδανίδης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε για πάντα την Γη της ελιάς

«Εις το επανιδείν…»-Τάσος Ιορδανίδης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε για πάντα την Γη της ελιάς

 

Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση ο Τάσος Ιορδανίδης καθώς όπως έκανε γνωστό μέσα από το Instagram πραγματοποίησε το τελευταίο του γύρισμα για την Γη της ελιάς.

 

Ο ίδιος γύρισε το τελευταίο του πλάνο στη σειρά και μετά από 4 ολόκληρα χρόνια έσπευσε να πει το δικό του «ευχαριστώ» μέσα από ανάρτησή του.

Με δάκρυα στα μάτια και έντονη συγκίνηση ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για αυτή την εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης  Φίλιππος Σοφιανός: «Έκανα τέσσερις γάμους, το ότι δεν τα κατάφερα είναι δικό μου θέμα!»

«Mόλις έκανα το τελευταίο μου πλάνο στη σειρά, μετά από 4 χρόνια. Υπάρχει μια συγκίνηση. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου για την άψογη συνεργασία. Και όλα τα παιδιά της παραγωγής και τη σκηνοθετική ομάδα.

Όλους τους συναδέλφους που μοιραστήκαμε στιγμές. Δεν μπορώ να μην κάνω ιδιαίτερη μνεία στον πατέρα μου, Νίκο Γαλανό. Στην Αντιγόνη Νεοφύτου, στην πριγκίπισσα την Κουλουκάκου και στη βασίλισσα Γκερέκου.

Διαβάστε Επίσης  Όλγα Τρέμη: «Ο χρόνος είναι ανίκητος, μπεμπέκες δεν ξανά γινόμαστε ούτε με το λίφτινγκ»

Και τον κολλητό μου τον Γιάννη Κρητικό. Αγάπησα και τον Μάνο και τη Μάνη πολύ. Εις το επανιδείν».

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *