Κατερίνα Στανίση: «Το πιο μεγάλο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι ότι έχω κάνει πλαστικές»

 

Κατερίνα Στανίση: «Το πιο μεγάλο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι ότι έχω κάνει πλαστικές»

Κατερίνα Στανίση: «Το πιο μεγάλο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι ότι έχω κάνει πλαστικές»

 

Αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» έδωσε η Κατερίνα Στανίση.

 

Η Κατερίνα Στανίση τραγουδάει με τον Πάνο Καλλίδη και τη Φαίη Ρουμπίνη κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο Buddha Live Club.

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» η Κατερίνα Στανίση είπε πως το καμαρίνι κρύβει πολλά μυστικά, άγχη και στεναχώριες.

Διαβάστε Επίσης  Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα απαράδεκτα αρνητικά σχόλια για τα κιλά και την φωνή του – «Έχασε τη Ζετούλα, καταστράφηκε»

«Η γυναίκα που έχει θηλυκότητα δεν χρειάζεται να ξεβρακώνεται. Έχω βάλει ρούχα με σκίσιμο αλλά όχι παρατραβηγμένα πράγματα».

Αναφερόμενη στο μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη δήλωσε:

«Το πιο μεγάλο ψέμα που έχουν πει για εμένα είναι ότι έχω κάνει πλαστικές. Αν το έκανα, έπρεπε να το κάνω πιο νέα. Δεν μου αρέσει η αλλαγή που φαίνεται ψεύτικη, δεν μπορώ να ζήσω έτσι».

 

Διαβάστε Επίσης  Βάνα Μπάρμπα: Βγήκα μετά από μια μεγάλη περίοδο σκοταδιού,στεναχώριας.Ήταν δύσκολα αυτά τα 7 χρόνια!

Όπως θα πει δεν έζησε ποτέ τον «πόλεμο της μαρκίζας».

«Για το όνομά μου στη μαρκίζα είχα πρόβλημα με τους πιο νέους τραγουδιστές, ήθελαν να με υποβαθμίσουν».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *