Eurovision 2025: Η Klavdia απαντά πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας για το τραγούδι «Αστερομάτα»

 

Eurovision 2025: Η Klavdia απαντά πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας για το τραγούδι «Αστερομάτα»

Eurovision 2025: Η Klavdia απαντά πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας για το τραγούδι «Αστερομάτα»

 

Το τραγούδι «Αστερομάτα» της Klavdia, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Eurovision Turkiye μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι η τουρκική πλευρά:

«Θα προβεί σε ενέργειες, ορμώμενη και από δηλώσεις της ίδιας της τραγουδίστριας για την ποντιακή καταγωγή της, όπως και περί αναφορών στον ελληνικό Τύπο και τα social media ότι το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τον ισχυρισμό περί γενοκτονίας των Ποντίων και τους πρόσφυγες».

Διαβάστε Επίσης  Κρατερός Κατσούλης: Η προσωπική του ζωή και το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου

Από την πλευρά της, η Klavdia έδωσε τη δική της απάντηση, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Eurovision 2025: Η Klavdia απαντά πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας για το τραγούδι «Αστερομάτα»

Αρχικά, η Klavdia είπε:

«Για τις αντιδράσεις δεν έχω να πω κάτι, δεν μπορεί να με επηρεάσει κάπως. Δεν μιλάει για κάποιο συγκεκριμένο γεγονός. Είναι ένα κομμάτι αποχωρισμού, που ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί ελεύθερα με αυτό.

Σίγουρα δεν είναι πολιτικοποιημένο το τραγούδι και δε νομίζω ότι αναφέρεται και κάπου μέσα στο τραγούδι. Δεν περίμενα ποτέ να γίνει όλος αυτός ο ντόρος γύρω από αυτό το τραγούδι. Η EBU θα κρίνει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, δεν είμαστε εμείς εδώ για να το κρίνουμε αυτό».

Διαβάστε Επίσης  Katie Holmes: Το chic μακιγιάζ της έχει την λαμπερή πινελιά που το απογείωσε

Τέλος, η Klavdia τόνισε απαντώντας στα αρνητικά σχόλια για την «Αστερομάτα»: «Όσον αφορά τον κόσμο που θεωρεί πως το τραγούδι μας δεν είναι για τη Eurovision, εθνικός τελικός έγινε.

Ο κόσμος επέλεξε το τραγούδι, τους ευχαριστώ και είμαι διπλά χαρούμενη που έγινε όλο αυτό μέσα από τη διαδικασία του εθνικού τελικού».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *