Γιώργος Παπαδόπουλος: Έκανα περιοριστικά μέτρα, δεχόμουν απειλές για τη γυναίκα μου & τα παιδιά μου

 

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έκανα περιοριστικά μέτρα, δεχόμουν απειλές για τη γυναίκα μου & τα παιδιά μου

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έκανα περιοριστικά μέτρα, δεχόμουν απειλές για τη γυναίκα μου & τα παιδιά μου

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στο Happy Day για την εμμονική θαυμάστρια που είχε και τη σύγκριση που υπήρχε στο παρελθόν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Αρχικά ανέφερε:

«Αυτό που έπαθε ο Γιάννης Πλούταρχος με την εμμονική θαυμάστρια δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχω πάθει εγώ. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό γιατί είναι ό,τι χειρότερο έχω πάθει στη ζωή μου.

Διαβάστε Επίσης  Κόνι Μεταξά: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο- «Όταν δύο άνθρωποι ταιριάζουν εξωτερικά, δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και ως χαρακτήρες»

Ήταν εμμονικό, άρρωστο, κακόβουλο και αναγκάστηκα να κάνω περιοριστικά μέτρα γιατί ξεκίνησα να δέχομαι απειλές για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω.».

 

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος:

«Με είχε πειράξει πάρα πολύ και με είχε επηρεάσει και στην ψυχολογία μου το γεγονός ότι έλεγαν ότι αντιγράφω τον Χατζηγιάννη. Δεν προσπάθησα να μιμηθώ ποτέ κανέναν. Αυτή ήταν η φωνή μου και αυτή είναι.

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Στικούδη: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα της – «Έχω μεγάλο δέσιμο με τον μπαμπάκα μου…»

Οι περισσότεροι που το έλεγαν με κακεντρέχεια, ευτυχώς είναι σπίτι τους τώρα. Ξέρουν ποιοι είναι. Η μόνη που είχε πει κάτι, αλλά όχι με κακεντρέχεια, ήταν η Ναταλία Γερμανού, η οποία μετά μου ζήτησε δημόσια συγγνώμη».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *