Στάθης Σχίζας για παράσταση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου – «Δεν έλαβα κάποια πρόσκληση, θα πάω σαν…»

 

Στάθης Σχίζας για παράσταση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου – «Δεν έλαβα κάποια πρόσκληση, θα πάω σαν…»

Στάθης Σχίζας για παράσταση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου – «Δεν έλαβα κάποια πρόσκληση, θα πάω σαν…»

 

«Eίναι όπως το δει κανείς…»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως θα ξεκινούσε εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Πολλοί αντέδρασαν έντονα, με την ίδια να δηλώνει έτοιμη να δεχθεί την αρνητική κριτική, καθώς γνωρίζει πως δεν είναι τραγουδίστρια, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θέλει να δοκιμάσει και με σκληρή δουλειά ξέρει πως μπορεί να τα καταφέρει.

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί και εμφανίστηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, και όχι μόνο τραγούδησε, αλλά χόρεψε κιόλας και μάλιστα μέσα σε μία γυάλινη σφαίρα με νερό.

Διαβάστε Επίσης  Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου ήρθαν μαζεμένες όλες οι νέες συνθήκες, το διαζύγιο και το θέμα υγείας και με προβλημάτισαν»

Ο πρώην σύντροφος της, Στάθης Σχίζας, ο οποίος ήταν και ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” σε παλαιότερη δήλωση του στην εκπομπή του “Buongiorno” του MEGA, είπε σχετικά με την παράσταση της πρώην συντρόφου του: «Δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί που θα τραγουδήσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ούτε έγινε κάποια κρούση»

Ο χωρισμός του Στάθη Σχίζα με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα το τελευταίο διάστημα.

Kαθώς, μετά από τις φήμες που τους ήθελαν χωριστά, είχαν κάνει μια κοινή εμφάνιση σε μια βάφτιση ενός κοινού τους φίλου, ενώ, οι κάμερες τους είχαν εντοπίσει και σε άλλες κοινές, δημόσιες εμφανίσεις, δημιουργώντας έτσι ένα “μπέρδεμα” σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης τους.

Διαβάστε Επίσης  Ο Θανάσης Αλευράς για τη σκληρή κριτική για τη Eurovision: «Κι εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι μπάμιες»

 

Οι νέες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας λοιπόν, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του STAR, Βreakfast at Star, όταν ερωτήθηκε αν έχει σκοπό να πάει να δει τη παράσταση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, απάντησε:

«Δεν πήγα στα εγκαίνια, θα πάω, δεν προλαβαίνω να πάω, αλλά θα πάω. Πολύ ωραίο, δεν είναι προκλητικό, είναι όπως το δει κανείς, είναι και το στυλ του μαγαζιού. Έχει και πολύ καλή φωνή και στο λαϊκό εγώ θα πήγαινα σαν πελάτης και θα πάω. 

Όχι δεν έλαβα κάποια πρόσκληση, εκεί δεν παίρνεις πρόσκληση, πηγαίνεις και πληρώνεις, όπως σε όλα τα μαγαζιά».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *