Ρον Έλι: Πέθανε ο εμβληματικός “Ταρζάν” των 60s σε ηλικία 86 ετών!

 

Ρον Έλι: Πέθανε ο εμβληματικός “Ταρζάν” των 60s σε ηλικία 86 ετών!

Ρον Έλι: Πέθανε ο εμβληματικός “Ταρζάν” των 60s σε ηλικία 86 ετών!

 

Ο Ρον Έλι «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Σεπτεμβρίου, όμως δημοσιοποιήθηκε .

Ήταν ο ηθοποιός που καθόρισε τη μορφή του Ταρζάν στη σειρά του NBC. Ο Έλι, σε ηλικία 86 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, με την είδηση να ανακοινώνεται από την κόρη του, Κίρστεν Κασάλ Έλι, μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

Στη δημοσίευσή της, η Κίρστεν αποτύπωσε την αγάπη και τον θαυμασμό που είχε για τον πατέρα της, περιγράφοντας τον ως ένα εξαιρετικό άτομο που επηρέασε θετικά όλους γύρω του. Τον χαρακτήρισε δυναμικό, προστατευτικό, ταπεινό και γεμάτο χιούμορ. Η απώλειά του την άφησε συντετριμμένη, ωστόσο, προσπαθεί να αντλήσει δύναμη από την κληρονομιά και την αγάπη του, βρίσκοντας παρηγοριά στη σκέψη ότι ο πατέρας της είναι ξανά μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της.

 

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτηση:

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που πολλοί αποκαλούσαν ήρωα. Ήταν ηθοποιός, συγγραφέας, προπονητής, μέντορας, οικογενειάρχης και ηγέτης. Δημιουργούσε ένα ισχυρό κύμα θετικής επιρροής όπου κι αν πήγαινε. Η επίδραση που είχε στους άλλους ήταν κάτι που δεν έχω δει σε κανέναν άλλον άνθρωπο – υπήρχε κάτι πραγματικά μαγικό σε εκείνον. Έτσι τον γνώριζε ο κόσμος.

Διαβάστε Επίσης  Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας – Ψυχρή κι ανέκφραστη στο άκουσμα της απόφασης

Εγώ τον γνώριζα ως πατέρα μου – και τι θεόσταλτη τιμή ήταν αυτή. Για μένα, ήταν σαν να είχε κρεμάσει το φεγγάρι στον ουρανό.

Ο πατέρας μου ήταν ο κόσμος μου – και τι απίστευτο κόσμο δημιούργησε. Ήταν δυνατός και προστατευτικός. Ήταν λαμπρός και απίστευτα αστείος. Ήταν στωικός και ευαίσθητος. Ήταν δυναμικός και ισχυρός. Ήταν το πρότυπό μου και η έμπνευσή μου. Ήταν ταπεινός και απολάμβανε τον σεβασμό που τόσο άξιζε».

«Η ζωή του πατέρα μου ήταν μια ιστορία αδιάκοπης επιμονής, αφοσίωσης στην οικογένεια και τους φίλους του, θάρρους να κάνει το σωστό και πρόθυμης θυσίας για να διευκολύνει τα όνειρα εκείνων που αγαπούσε. Ήταν επίσης μια ιστορία χαράς και αγάπης – κάτι που όλοι όσοι ήταν κοντά του είχαν το προνόμιο να ζήσουν. Μόλις γνώριζες την αγάπη του πατέρα μου, ο κόσμος γινόταν πιο φωτεινός και πιο ουσιαστικός.

Διαβάστε Επίσης  Πλατεία Συντάγματος: Ποντίκια κάνουν φωλιές στο κέντρο – Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

Κάνω το καλύτερο που μπορώ για να διασχίσω αυτό το μονοπάτι της απώλειας με τη δύναμη και την αξιοπρέπεια που ξέρω ότι θα ήθελε για μένα. Μαζεύω τα κομμάτια της καρδιάς μου που μοιάζουν με κομμάτια δικά του – και τα στερεώνω σταθερά στη θέση τους πριν μαζέψω τα υπόλοιπα σπασμένα κομμάτια.

Με κάνει να νιώθω ότι ένα μέρος του είναι ακόμα εδώ – και το χρειάζομαι αυτό – και ο κόσμος το χρειάζεται αυτό. Η μεγαλύτερη παρηγοριά μου είναι να ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου.

Είναι επίσης η μεγαλύτερη λύπη μου, γιατί μου λείπουν όλοι τόσο πολύ που έχει χαραχτεί στην ψυχή μου. Θα κρατώ με περηφάνια όλα τα αγαπημένα μου κομμάτια τους – στερεωμένα με αγάπη στην καρδιά μου – μέχρι να ξανασυναντηθούμε».

 

Ρον Έλι: Πέθανε ο εμβληματικός “Ταρζάν” των 60s σε ηλικία 86 ετών!

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *