Άγιος Έρωτας: Η Χλόη ζει σε απάνθρωπες συνθήκες

 

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη ζει σε απάνθρωπες συνθήκες

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη ζει σε απάνθρωπες συνθήκες

 

Ένα πολύ άσχημο μέλλον περιμένει τη Χλόη η οποία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Άγιος Έρωτας» οδηγείται χωρίς την θέλησή της σε μοναστήρι από τον αυταρχικό και καταπιεστικό πατέρα της. τον Παύλο.

 

Τι γίνεται όταν οι καλόγριες αντιλαμβάνονται ότι η Χλόη προσπάθησε να μιλήσει με τον Νικόλαο;

Ο Παύλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιο του και να κλείσει την κόρη του σε μοναστήρι. Η Θάλεια εντωμεταξύ τον παρακαλεί να μην το κάνει λέγοντάς του ότι η Χλόη είναι μικρό κορίτσι.

Διαβάστε Επίσης  Ο νέος γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

«Θα συνετιστεί. Θα της μιλήσω και εγώ» του λέει και εκείνος χωρίς συναισθήματα της απαντά «Ας το σκεφτόταν πιο νωρίς, όταν το έσκαγε με τον γιο της υπηρέτριας. Εκεί που θα πάει θα βάλει μυαλό. Δεν αλλάζω γνώμη».

Την ίδια ώρα η Χλόη δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να αποδεχτεί αυτό που λέει ο πατέρας της. Από την άλλη αισθάνεται άσχημα που αποκάλυψε πώς αισθάνεται στον πατέρα Νικόλαο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Οι λεπτομέρειες για το πληγωμένο παρελθόν του ετεροθαλή αδερφού του Ιάσωνα

Η κοπέλα τελικά οδηγείται στο μοναστήρι και γρήγορα ανακαλύπτει πόσο αυστηρές είναι οι καλόγριες. Ζει σε ένα κελί που θυμίζει απομόνωση φυλακής. Εντωμεταξύ ο πατήρ Νικόλαος μαθαίνει για τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν εκεί και θορυβείται.

Προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο και συνειδητοποιεί πόσο δύσκολο είναι.

Όταν προσπαθεί και η Χλόη να επικοινωνήσει με τον Νικόλαο γίνεται αντιληπτή και τότε ξεκινούν τα βασανιστήρια για εκείνη….

 

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη ζει σε απάνθρωπες συνθήκες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *