Survivor spoiler 22/10: Ποια ομάδα κερδίζει τα σημερινά έπαθλα – Όλο το παρασκήνιο

 

Survivor spoiler 22/10: Ποια ομάδα κερδίζει τα σημερινά έπαθλα - Όλο το παρασκήνιο

Survivor spoiler 22/10: Ποια ομάδα κερδίζει τα σημερινά έπαθλα – Όλο το παρασκήνιο

 

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor είναι εδώ – Spoiler και πληροφορίες για τους αγώνες της Τρίτης 22/10.

 

Αναβρασμός στις δύο φυλές του Survivor με τα προβλήματα που βγάζουν οι παίκτες στη δημοσιότητα να πληθαίνουν και τη γκρίνια να επηρεάζει την απόδοσή τους στους αγώνες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 22/10 οι πράσινοι και οι κίτρινοι έχουν δύο σημαντικούς αγώνες με ισάριρμα έπαθλα και το spoiler για τις νίκες δίνει την ομάδα που θα καταφέρει να επικρατήσει.

Οι πράσινοι έχουν απομονώσει την Εκατερίνα Λιντβίνοβα μετά από την επιστροφή της από το νησί της εξορίας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 21/4 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/10) η παίκτρια των Αετών έδωσε λεπτομέρειες στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για όσα της έχουν πει και για τη σύσταση του Γιάννη να μην αγωνίζεται με την ομάδα για να μην χάνουν στους αγώνες.

Η ίδια τα βάζει περισσότερο με την Ελένη και μάλιστα δήλωσε πως δεν θέλει να της ξαναμιλήσει ποτέ. Βέβαια αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα των πράσινων στο Survivor. Αφού όπως αναφέρει ο Άγγελος στο κιου, ο Βλαδίμηρος μιλά συνέχεια για τον εαυτό του και προκαλεί με τη συμπεριφορά του…

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι κίτρινοι έχουν τα δικά τους προβλήματα σε επίπεδο συνεργασίας. Παρίας της φυλής των Τίγρεων είναι η Γεωργία, η οποία ξεχωρίζει τον Νίνο ως τον πιο ειλικρινή ανάμεσα στους παίκτες.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 24/6: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός παίρνει το αυτοκίνητο

Τι θα γίνει όμως στους δύο νέους αγώνες επάθλου που έχουν μπροστά τους οι κίτρινοι και οι πράσινοι; Πρόκειται για αναμετρήσεις που απαιτούν ακρίβεια και απόλυτη συνεργασία για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τις νεκροκεφαλές της νίκης και να φτάσουν στα δύο έπαθλα της ημέρας.

Πάντως οι κίτρινοι φαίνονται να έχουν το προβάδισμα τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα. Στον δεύτερο αγώνα οι πράσινοι πρέπει να ξεπεράσουν τη γκρίνια και τα παράπονα αν θέλουν πραγματικά το έπαθλο. Κι όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά…

 

Δείτε το τρέιλερ του Survivor για τις 22/10:

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *