Grand Hotel: Έτσι θα δώσουν το πρώτο τους φιλί Αλίκη – Πέτρος

Το πρώτο φιλί θα δώσουν Πέτρος και Αλίκη στην συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel, κάτι που περιμένουν οι τηλεθεατές πως και πως.

Αρχικά, ο άντρας ξανά βρίσκεται με την Βασιλική και έτσι αποφασίζουν να φύγουν μακριά μαζί. Για αυτό, αποχαιρετά τα άτομα που γνώρισε και ήρθε κοντά, ξεκινώντας από τον Νικόλα, τον οποία ευχαριστεί για όλη την βοήθεια που του προσέφερε.

Στο μεταξύ, η Αλίκη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς δεν θέλει να φύγει ο αγαπημένος της για πάντα, ωστόσο διστάζει να της αποκαλύψει τα αληθινά της συναισθήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αφού θα κάνετε δικό σας παιδί, δώστε μου το δικό μου»

 

Σε συνάντηση τους λοιπόν, ο Πέτρος της λέει σύμφωνα με το tiviσίριαλ: «Αλίκη δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες για εμένα. Σε ευχαριστώ που με πίστεψες από την πρώτη στιγμή και με στήριξες όσο κανείς άλλος. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Η Αλίκη τότε φεύγει αλλά όταν επιστρέφει στο ξενοδοχείο ο Νικόλας της λέει ότι ο Πέτρος ξέχασε το καπέλο του για αυτό και τρέχει να του το δώσει και εκείνη είναι επιτέλους η στιγμή που ο ένας πέφτει στην αγκαλιά του άλλου και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Grand Hotel.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή που θα έρθει από κει που δεν το περιμένουμε

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *