Ο Τιμωρός – Σοκάρει: «Χίλιες φορές παρακάλεσα τον πατέρα μου»

 

Ο Τιμωρός – Σοκάρει: «Χίλιες φορές παρακάλεσα τον πατέρα μου»

Ο Τιμωρός – Σοκάρει: «Χίλιες φορές παρακάλεσα τον πατέρα μου»

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς “Ο Τιμωρός” με τον Αλέξη να κλαίει μετανιωμένος πάνω από τον τάφο του Μάρκου. Τι θα ανατρέψει την στιγμή;

Ο Μάρκος, νιώθει προδομένος από τον καλύτερό του φίλο και έχει επιστρέψει μετανιωμένος, για να πάρει την εκδίκησή του, 20 χρόνια μετά και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Έτσι, αποφασίζει να πάρει το αίμα του πίσω.

 

Ο Τιμωρός – Ο Αλέξης μετανιώνει για τον Μάρκο: «Συγγνώμη φίλε μου»

Ο Αλέξης, χωρίς να ξέρει κανείς πού πηγαίνει και κυρίως η Έλλη, φτάνει στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον τάφο του άλλοτε καλού του φίλου, Μάρκου. Ο Αλέξης, όπως διαβάζουμε στο Tv24, δείχνει μετανιωμένος:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

«Συγχώρεσε με, δεν το ήθελα. Χίλιες φορές παρακάλεσα τον πατέρα μου να μη το κάνει. Έσωσε το τομάρι σου αλλά πρόδωσε εσένα και τον πατέρα σου. Μέχρι να πεθάνω και να έρθω να σε συναντήσω δεν θα σταματήσω να σου ζήτω συγγνώμη φίλε μου».

Στο μεταξύ, ο Μάρκος βρίσκεται λίγα πιο μέτρα μακριά, χωρίς όμως να μπορεί να ακούει τι λέει ο Αλέξης. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πιστεύει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να τον βγάλει από τη μέση και να πάρει την εκδίκησή του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη παίρνει την καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος

Έτσι, βάζει το χέρι στην τσέπη του και βγάζει ένα μαχαίρι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς “Ο Τιμωρός” κι ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Αλέξη.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα του έρχεται στο μυαλό ο Γεράσιμος, ο οποίος, κάνει την ανατροπή και τον αποτρέπει από αυτήν την πράξη και έτσι φεύγει γρήγορα χωρίς να τον δει. Τι θα συμβεί άραγε ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αλέξη;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *