Σοκ και θρήνος: Νεκρή 24χρονη μετά από 6 πλαστικές επεμβάσεις

 

Σοκ και θρήνος: Νεκρή 24χρονη μετά από 6 πλαστικές επεμβάσεις

Σοκ και θρήνος: Νεκρή 24χρονη μετά από 6 πλαστικές επεμβάσεις

 

Μία 24χρονη από τη Βραζιλία, έχασε τη ζωή της, μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε, αφού υποβλήθηκε σε έξι πλαστικές επεμβάσεις, μέσα σε 24 ώρες.

 

Η 24χρονη πάλευε 20 μέρες για τη ζωή της, μετά τις έξι πλαστικές

Ειδικότερα, η Βιβιάνε Μόντε έκανε την εξαπλή χειρουργική επέμβαση στις 31 Αυγούστου και πέθανε στη ΜΕΘ, δίνοντας μάχη επί 20 ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ: Τα τρίδυμα από την Κάλυμνο που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες

Όπως κατήγγειλε ο σύντροφό της, Ρενάν Σαντιάγκο, η άτυχη κοπέλα πλήρωσε 7.300 δολάριά, προκειμένου να υποβληθεί σε μείωση στήθους, παρέμβαση στους γλουτούς και λιποαναρρόφηση σε στομάχι, χέρια, πλάτη και λαιμό.

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο κανάλι G1, υπογράμμισε ότι η Μόντε ήθελε εδώ και καιρό να προχωρήσει σε μείωση στήθους, ενώ το τελευταίο διάστημα ήθελε να αφαιρέσει λίπος από την κοιλιακή χώρα, γιατί πίστευε ότι είχε παχύνει και συμπλήρωσε ότι ο πλαστικός χειρουργός, που ανέλαβε την 24χρονη, της είπε ότι τις τέσσερις από τις επεμβάσεις θα τις έκανε δωρεάν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη Καταστρέφει Την Γιορτή Του Μικρού Σέργιου

«Φταίει ο γιατρός. Δεν την βοήθησε, δεν τη συμβούλεψε να κάνει λιγότερες επεμβάσεις. Εκείνη δεν είχε καμία ιδέα, είχε μόνο όνειρο να κάνει τις επεμβάσεις» κατέληξε ο σύντροφός της.

 

enimerotiko.gr

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *