Ηλέκτρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας- Όλο το νησί αναζητά τον Βρεττό

 

Ηλέκτρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας- Όλο το νησί αναζητά τον Βρεττό

Ηλέκτρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας- Όλο το νησί αναζητά τον Βρεττό

 

Όλες οι περιλήψεις της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα.

Ο Βρεττός συνεχίζει να είναι εξαφανισμένος και όλο το νησί τον αναζητά. Ο Παύλος εξομολογείται στην Ηλέκτρα πως υποψιάζεται πως ο Σωτήρης εμπλέκεται στην εξαφάνιση του πατέρα του. Παράλληλα, η Νεφέλη με τον Βλάση συνεχίζουν να βρίσκονται τυχαία.

Οι κάτοικοι της Αρσινόης αναστατώνονται ξανά, καθώς διαδίδεται η είδηση πως το αυτοκίνητο του Βρεττού βρέθηκε καμένο σε έναν γκρεμό κι εκείνος συνεχίζει να αγνοείται.

Ο Ορέστης, προσπαθώντας να καθοδηγήσει τις έρευνες, καλεί επίσημα τον Λάζαρο Δεληγιάννη να συνδράμει.

Ταυτόχρονα, ο φάκελος των παλιών επιθέσεων, που θεωρούνταν καμένος, εμφανίζεται και ο Ορέστης τον παραδίδει στη Δόμνα. Την ίδια στιγμή, μια συνάντηση καταστροφής λαμβάνει χώρα: Φιλίππου εναντίον Νικόλα Βρεττού. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Νεφέλη αναζητά την αδελφή της, αλλά η Δανάη είναι μαζί με τον Μπόγρη, στην Αθήνα.

 

Ηλέκτρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας- Όλο το νησί αναζητά τον Βρεττό

 

Οι μέρες περνούν και η απουσία του γερο-Βρεττού αυξάνει συνεχώς την ένταση στο ναυπηγείο. Ο Βασίλης δεν αντέχει τη συμπεριφορά του Σταύρου και το μόνο που τον ανακουφίζει είναι το αλκοόλ. Η Αγνή βρίσκει τη βαλίτσα μετά χρήματα της Ελβετίας και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της προγραμματίζει την αναχώρησή της από τη νήσο Αρσινόη.

Ωστόσο, στο νησί επικρατεί ανησυχία και όλοι είναι παγωμένοι από την εξαφάνιση του Βρεττού. Έχει μπλεχτεί πλέον και η ΚΥΠ, έχουν έρθει ενισχύσεις από την Αθήνα και απλώνουν τα πλοκάμια τους παντού. Πρέπει να έχουν απάντηση άμεσα, δεν γίνεται ο άρχοντας του τόπου να είναι εξαφανισμένος τόσο καιρό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγρια σύγκρουση Ιουλίας και Ισίδωρου

 

 

Η Ηλέκτρα έχει ενοχές

Η Ηλέκτρα, επηρεασμένη από τα λόγια του Παύλου, προτείνει στον Σωτήρη να πάνε στο πατρικό του. Εκείνος δέχεται και εκμυστηρεύεται στην Ηλέκτρα τους λόγους για τους οποίους επισκέπτεται το πατρικό του…

Η Ηλέκτρα τον σφίγγει πάνω της με την ενοχή να την πνίγει, καθώς την πείθει πως επισκέπτεται το πατρικό του μόνο και μόνο για τις αναμνήσεις που έχει από εκεί. Το ίδιο βράδυ η Αγνή βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του Σωτήρη και πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς. Μέσα σε λίγα λεπτά η τελευταία βρίσκεται αναίσθητη στο δάπεδο. Το κλάμα του μωρού της σχίζει τη νύχτα και η Αγνή, σκιά μες στις σκιές, απομακρύνεται τρέχοντος, με το μικρό στην αγκαλιά της.

Παράλληλα, η Μερόπη προσπαθεί να ψαρέψει τη Νεφέλη για τη σχέση της ίδιας και του συζύγου της με τον Μίχο. Η κοπέλα, όμως, φεύγει εκνευρισμένη και πέφτει ξανά πάνω στον Βλάση. Εκείνος την παίρνει στην αγκαλιά του και κανείς από τους δύο δεν ξέρει πού θα οδηγήσουν οι συχνές συναντήσεις τους. Ώρες αργότερα, ο Νικόλας, φτάνοντας στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, ακούει το κλάμα του μωρού του και το παίρνει αγκαλιά.

Η Φιλιώ φτάνει εκεί και τον βρίσκει με το παιδί της στα χέρια. Εκείνος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά μάταια. Το επόμενο πρωί βρίσκει τη Φιλιώ με μια βαλίτσα στο χέρι. Οι παγίδες, σε αυτή τη γύρα, έχουν στηθεί αριστοτεχνικά και ο θύτης δεν θα λυπηθεί κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η Εύα στα όρια νευρικού κλονισμού – Ο Χρήστος κουράζεται

 

Ο Βλάσης προσεγγίζει τον.Παύλο

Η Ηλέκτρα προσπαθεί να καταλάβει γιατί φοβάται τόσο πολύ η Νεφέλη τον Ορέστη και πλησιάζει τον Παύλο, που αρνείται να μιλήσει. Η Ηλέκτρα, όμως, τον παρακολουθεί και μαθαίνει κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

Ο Νικόλας, από την άλλη, προσπαθεί να βρει στοιχεία για τον πατέρα του κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βασίλη. Η Δόμνα συνεχίζει την αναζήτησή της, κόντρα στις αντιδράσεις του Στέργιου, και μια συνάντηση ίσως ξεδιαλύνει τα πράγματα. Πίσω στο αρχοντικό των Βρεττών, μία έκπληξη περιμένει τον Νικόλα. «Πού στα κομμάτια είναι η γυναίκα σου;», τον ρωτάει η Τιτίκα κι εκείνος την κοιτάζει σαστισμένος.

Η Αγνή δεν είναι πουθενά και τα χρήματα της Ελβετίας έχουν κάνει φτερά. Παράλληλα, ο Παύλος επιμένει πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Σωτήρης και πείθει την Ηλέκτρα να πάνε στο πατρικό του. Λίγο μετά, ο Βλάσης προσεγγίζει τον Παύλο. Του αποκαλύπτει ότι είναι αριστερός, ότι γνωρίζει για το παρελθόν του και του ψιθυρίζει «Δικαιούμεθα ξαστεριά, Στρατό». Κι ενώ όλοι την αναζητούν, η Αγνή εμφανίζεται στο γραφείο του Σωτήρη μετά χρήματα.

Ένα νέο σχέδιό του πρέπει να μπει σ’ εφαρμογή και αυτή τη φορά στόχος είναι το παιδί του Νικόλα. Η Αγνή δεν θέλει να πάρει μέρος σ’ αυτό, αλλά ο άντρας την απειλεί. 0 Βρεττός είναι ακόμα άφαντος και κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Οι υποψίες πέφτουν από τον έναν στον άλλον. Μίχος, Δεληγιάννης, Χάρης, Μπόγρης, όλοι πάνω απ’ την υπόθεση… και μια Τιτίκα, διαλυμένη, σπασμένη σε χίλια κομμάτια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *