Γιάννης Κουκουράκης: Η ενασχόληση με το μόντελινγκ, η δραματική σχολή & η συγγραφή σεναρίων

 

Γιάννης Κουκουράκης: Η ενασχόληση με το μόντελινγκ, η δραματική σχολή & η συγγραφή σεναρίων

Γιάννης Κουκουράκης: Η ενασχόληση με το μόντελινγκ, η δραματική σχολή & η συγγραφή σεναρίων

 

Μπορεί τον Γιάννη Κουκουράκη να τον απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Grand Hotel, όμως, είναι από τους καλλιτέχνες που ασχολούνται με περισσότερα πράγματα στη ζωή τους εκτός από την υποκριτική.

Ως ένας πολύ γοητευτικός άντρας, έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ -και συνεχίζει- ενώ είναι και συγγραφέας σεναρίων. Ο ίδιος μιλάει για την εποχή που έβγαζε τα προς το ζην από τον χώρο της μόδας αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη για τα σενάρια…

Θεωρείτε ότι εν γένει η ομορφιά αντιμετωπίζεται με καχυποψία στην Ελλάδα;

«Πιστεύω πως αυτό το στερεότυπο πλέον βρίσκεται στη δύση του. Γιατί το να συμβαίνει είναι κάτι εντελώς ηλίθιο. Προσωπικά, όταν μπήκα στον χώρο, το φαινόμενο αυτό ήταν στο “ντάλα μεσημέρι” του και είχε πλάκα κάποιες φορές.

Διαβάστε Επίσης  Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ από τις διακοπές της

Για παράδειγμα, ο λόγος που επανέλαβα το 1ο έτος στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (έμεινα δηλαδή στο 1ο έτος) ήταν το γεγονός ότι παράλληλα έκανα μόντελινγκ, κάτι που μου έδινε λεφτά για το φαγητό μου και τα ενοίκιά μου.

Εάν δεν με άφηναν στο ίδιο έτος, θα είχα παρατήσει τη σχολή, αλλά επειδή το έπραξαν, μου την έδωσε τόσο, που πείσμωσα και είπα: “Θα με φάτε στη μούρη και θα την τελειώσω τη σχολή, γιατί εγώ θα αποφασίσω τι θα κάνω, κανένας άλλος”. Με πρόλαβαν δηλαδή, και αυτό μου την έσπασε».

 

Μία άλλη πλευρά σας είναι η συγγραφή σεναρίων. Αλήθεια, συνεχίζετε να γράφετε;

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Πατούλης: Γίνεται πατέρας για δεύτερη φορά – Έγκυος η σύντροφός του

«Φυσικά και συνεχίζω. Έχω στα σκαριά κάτι καινούργιο. Και μόλις βρω τον χρόνο θα το αρχίσω.

Η συγγραφή είναι ένα απίστευτο ταξίδι-διαδικασία. Δημιουργείς ολόκληρους κόσμους από το μηδέν και ξαφνικά φτιάχνονται ήρωες που έχουν τον δικό τους μηχανισμό, τα δικά τους πάθη, συναισθήματα, χαρακτήρα και η ιστορία από ένα σημείο και μετά τρέχει και εσύ τρέχεις πίσω της.

Είναι πραγματικά μαγικό αυτό. Ως τώρα έχω ολοκληρώσει τρία θεατρικά έργα, όλα κωμωδίες. Τα δύο έχουν ανεβεί στην Κρήτη σε δική μου παραγωγή και θέλω να τα δω και σε σκηνή της Αθήνας να παίρνουν ζωή. Είναι στα επόμενά μου σχέδια, να είμαστε πρώτα καλά».

 

Πηγή: BHMAgazino

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *