Πάρε το παιδί σου και σήκω φύγε γιατί θα ενοχλεί μου είπε η σπιτονοικοκυρά – Η ιστορία της Πέπης

 

Πάρε το παιδί σου και σήκω φύγε γιατί θα ενοχλεί μου είπε η σπιτονοικοκυρά – Η ιστορία της Πέπης

Πάρε το παιδί σου και σήκω φύγε γιατί θα ενοχλεί μου είπε η σπιτονοικοκυρά – Η ιστορία της Πέπης

 

Είμαι δασκάλα και διορίστηκα σε νησί.

Έκλαιγα από την χαρά μου που επιτέλους θα εργαζομουν στον χώρο μου !!!

12/12 ξεκίνησα πρωί πρωί για το νησί αφήνοντας πίσω το σπίτι μου και το μικρό παιδί μου στα χέρια των γιαγιάδων για τον πρώτο καιρό, φανταζομουν μέρες αλλά τελικά κατέληξε μήνας !

Ψάχναμε απεγνωσμένα ιδανικά ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια (όπως ο μέσος όρος)σε όποιον έλεγα ότι έχουμε ένα παιδάκι με απέρριπταν ώσπου βρίσκω ένα στούντιο 20τμ δεν έκρυψα ότι έχουμε ένα παιδί και ήταν σύμφωνη μάλιστα είχε ένα πιο μεγάλο διαμέρισμα 50τμ με ένα υπνοδωμάτιο και της είχα κάνει συμφωνία (προφορικά) να μου δώσει το διαμέρισμα μόλις θα είναι έτοιμο με τιμή ενοικίασης 300€ εντάξει λέω όλα καλά.

Έρχεται το μωρό μου και μετά από δέκα μέρες με καλεί η σπιτονοικοκυρά και μου λέει “πάρε το παιδί σου και να σηκωθείς να φύγεις,μόνη σου έπρεπε να σκεφτείς ότι από κάτω έχει γραφεία και καταστήματα και το παιδί θα ενοχλεί “εγώ ήμουν σε φάση σοκ!

Διαβάστε Επίσης  Πώς να αφαιρέσετε την κιτρινίλα από τα λευκά μπλουζάκια

Της απαντώ λοιπόν κι εγώ ”ξερει ο θεός τελικά τι δίνει και σε ποιον,είσαι τυχερή που είσαι μακριά αλλιώς ευχαρίστως να σου έριχνα και μια σφαλιάρα να συνέλθει το μέσα σου,είσαι μάνα εσύ;είσαι άνθρωπος εσύ;τίποτα δεν είσαι, τίποτα ”

Με απείλησε με μηνύσεις δεν μασησα κι εγώ κάλεσα δικηγόρο ανέφερα ότι ειπώθηκε εξαρχής και ενημερώθηκα ότι δεν είχε το δικαίωμα για τουλάχιστον 6 μήνες να με κουνήσει από το σπίτι ακόμα και αν δεν της πλήρωνα ενοίκια ! Να σημειωθεί ότι από 300€ μου ζήτησε 450€ τελικά.

Με καλεί μετά από δύο μέρες και μου μιλούσε με έντονο ύφος (τσαμπουκας σε άλλη γλώσσα)πως αν δεν φύγω θα με βγάλει σηκωτη με την αστυνομία και θα μου κάνει μηνυση και θα διεκδικήσει τα ενοίκια από το 6μηνο συμφωνικό τότε την ενημέρωσα πως δεν θα πάρει μία και πως δεν σκοπεύω να το κουνήσω και αντιθέτως θα φωνάξω όλο μου το σόι να μείνουμε στην τρύπα που μας νοίκιασε και την αποκαλούσε σπίτι τότε δεν μίλησε.

Διαβάστε Επίσης  YouTuber έφαγε 720 αυγά σε ένα μήνα και ιδού τα αποτελέσματα!

Όπως ήμουν νευριασμένη πήρα το παιδί να πάμε μια βόλτα τότε κατέβηκα τις σκάλες και συνάντησα έναν γείτονα καλοθελητη και μου είπε ο άνθρωπος ποιος ήταν αυτός που έκανε παράπονα για το παιδί πήγα λοιπόν και ζήτησα εξηγήσεις δεν παραδέχτηκε τίποτα εκείνος έμαθα

και από μια γειτόνισσα επίσης ότι εκείνος που έκανε τα παράπονα κοιτάει να τα έχει καλα με την σπιτονοικοκυρά γιατί της χρωστάει πολλά χρόνια ενοίκια και της τα δίνει λίγα λίγα σε αντάλλαγμα να κάνει τον ντεντέκτιβ της.

Βρήκα σπίτι μετά από λίγο καιρό μια υπέροχη μονοκατοικία καλοί άνθρωποι ήσυχη γειτονιά με αγάπη προς τα παιδιά!

Η ειρωνία είναι πως η σπιτονοικοκυρά που με έδιωξε είχε παιδί στο κρεβάτι…

Πέπη

ΠΗΓΗ : Newsitamea.gr

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *