Grand Hotel: Ο Ρήγας ετοιμάζει τον γάμο του με την Αλίκη

 

Grand Hotel: Ο Ρήγας ετοιμάζει τον γάμο του με την Αλίκη

Grand Hotel: Ο Ρήγας ετοιμάζει τον γάμο του με την Αλίκη

 

Ανατροπές κι εκπλήξεις θα δούμε στη σειρά Grand Hotel με τον Ρήγα να πιέζει την Αλίκη να τον παντρευτεί, ετοιμάζοντας τον γάμο τους.

Ο θάνατος της Βασιλικής κάνει τον Πέτρο να καταρρεύσει και να πάρει την μεγάλη απόφαση να φύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο.

 

Έτσι, παίρνει την απόφαση να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει μακριά μια για πάντα, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή. Ωστόσο, λίγο πριν το κάνει, πηγαίνει να βρει την Αλίκη και της λέει χαρακτηριστικά:

Διαβάστε Επίσης  Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο σήμερα 29/9

«Ξέχασε τα όλα και έλα μαζί μου» αλλά η κοπέλα αρχικά δεν νιώθει τόσο δυνατή ώστε να πάρει μια τέτοια απόφαση που θα συγκλονίσει την μητέρα της Κυβέλη.

Ωστόσο, μετά από αρκετά σκέψη, γράφει ένα γράμμα στον Ρήγα, παίρνει την βαλίτσα της και πηγαίνει γρήγορα στο σταθμό των τρένων για να προλάβει τον Πέτρο.

«Σου ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να γίνω θεατής της ζωής μου. Απαρνιέμαι τα πάντα για λίγο, αλλά ξέρω ότι θα είμαι ευτυχισμένη», γράφει στον αρραβωνιαστικό της. Ο Ρήγας, με το που διαβάζει αυτό το γράμμα, γίνεται έξαλλος και τα σπάει όλα στο γραφείο του.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς spoiler : Νεκρή η Χάιδω;

Τα γεγονότα όμως θα ανατραπούν όταν βρεθεί το στοιχείο που σκότωσε την Βασιλική και ο Πέτρος δεν θα μπορέσει να φύγει, αφού θέλει, με την βοήθεια του Χρόνη, να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του.

Η Αλίκη θα θυμώσει μαζί του και θα αισθανθεί προδομένη. Ο Ρήγας, βλέπει την Αλίκη να επιστρέφει στο ξενοδοχείο και αντιδρά σαν να μην έχει διαβάσει ποτέ το γράμμα της, ενώ αρχίζει να ετοιμάζει τον γάμο τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *