Ο Τιμωρός: Η Έλλη βάζει τέλος στον γάμο της με τον Αλέξη

 

Ο Τιμωρός: Η Έλλη βάζει τέλος στον γάμο της με τον Αλέξη

Ο Τιμωρός: Η Έλλη βάζει τέλος στον γάμο της με τον Αλέξη

 

Συγκλονίζει η συνέχεια της σειράς “Ο Τιμωρός” καθώς η Έλλη πιάνει στα πράσα τον Αλέξη με άλλη γυναίκα και αποφασίζει να βάλει τέλος στον γάμο της.

Ο Αλέξης, αγαπάει την Έλλη, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να έχει παράλληλη σχέση, και μάλιστα με την γραμματέα του. Μάλιστα, ο πατέρας της Έλλης, γνωρίζει για την παράλληλη σχέση του γαμπρού του κι έχουν κάνει συμφωνία.

Ωστόσο, τίποτα δεν μένει κρυφό και η σχέση του Αλέξη με την γραμματέα του, θα βγει στο φως.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του…

 

Ο Τιμωρός: Η Έλλη βάζει τέλος στον γάμο της με τον Αλέξη

Θα δούμε στη συνέχεια της σειράς “Τιμωρός¨”, την Έλλη να μπαίνει ξαφνικά στο γραφείο του Λεωνίδα και να πιάνει στα πράσα, τον Αλέξη με την Δανάη. Η γυναίκα σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτό που βλέπει.

«Έψαχνα τον Λεωνίδα να του μιλήσω για τα νέα μου σχέδια. Καταλαβαίνω, όμως, ότι βρήκα κάτι καλύτερο. Το θέμα είναι ότι είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα πως θα με προδώσει. Πάλι λάθος έκανα» του λέει και κλείνει με δύναμη την πόρτα πίσω της, σύμφωνα με το tiviσίριαλ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Σήμερα 26/9 – Σοκάρει ο Μιλτιάδης: «Σκότωσα άνθρωπο»

Αμέσως μετά, η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της, μαζεύει τα πράγματα της και αποφασίζει να πάει να μείνει στους γονείς της. Η μητέρα της την βλέπει με την βαλίτσα στο χέρι και παθαίνει σοκ. Τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη, αλλά μάταια.

Η Έλλη είναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Αλέξη μετά τα όσα έγιναν με την Δανάη και καλεί τον δικηγόρο της για να προχωρήσει το διαζύγιο. Άραγε θα γραφτεί το τέλος στον γάμο τους, τόσο εύκολα;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *