Ο Τιμωρός: Βγάζει μαχαίρι με μόνη σκέψη να τον σκοτώσει

 

Ο Τιμωρός: Βγάζει μαχαίρι με μόνη σκέψη να τον σκοτώσει

Ο Τιμωρός: Βγάζει μαχαίρι με μόνη σκέψη να τον σκοτώσει

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο Τιμωρός», καθώς ο Μάρκος ετοιμάζεται να αφαιρέσει τη ζωή του Αλέξη, ο οποίος πριν είκοσι χρόνια πήρε στα χέρια του και κατέστρεψε τη ζωή τη δική του.

 

Ο Μάρκος ετοιμάζεται να αφαιρέσει τη ζωή του Αλέξη

Κάποια στιγμή ο Αλέξης πηγαίνει στο νεκροταφείο, στον τάφο του Μάρκου, ενώ εκείνη τη στιγμή είναι και αυτός εκεί λίγα μέτρα μακριά του παρατηρώντας τον, χωρίς όμως να μπορεί να ακούσει τι λέει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει τον Αποστόλη στο δρόμο

Ο Αλέξης ζητά να τον συγχωρέσει και εξηγεί ότι παρακάλεσε τον πατέρα του να μην το κάνει. «Συγχώρησέ με, αλλά δεν το ήθελα.

Και ο θεός το ξέρει ότι δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα» λέει και συνεχίζει απευθυνόμενος στον φίλο του «Χίλιες φορές παρακάλεσα τον πατέρα μου να μην το κάνει, να μην σας σκοτώσει…. όμως δεν με άκουσε… Έσωσε το τομάρι του, αλλά πρόδωσε εσένα και τον πατέρα σου…».

Τη ίδια ώρα όπως θα δούμε στη σειρά «Ο Τιμωρός» ο Μάρκος βάζει το χέρι του μέσα στην τσέπη του, πιάνει το μαχαίρι και κατευθύνεται προς τον Αλέξη αλλά εκείνη τη στιγμή του έρχονται στο μυαλό τα λόγια του Γεράσιμου που του είχε πει ότι το πιο εύκολο πράγμα θα είναι να τον σκοτώσεις, αλλά η καλύτερη εκδίκηση θα είναι να τους καταστρέψει και να τους κάνει να νιώσουν όπως σε έκαναν να αισθανθείς κι εσύ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο δολοφόνος με το οικόσημο των Βρεττάκων

Έτσι αμέσως απομακρύνεται και χάνεται στις φυλλωσιές των δέντρων…

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *