Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα κερδίζει την αναμέτρηση για την επικοινωνία – Ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση

 

Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα κερδίζει την αναμέτρηση για την επικοινωνία - Ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor spoiler 17/10: Ποια ομάδα κερδίζει την αναμέτρηση για την επικοινωνία – Ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση

 

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor είναι εδώ – Spoiler για την ομάδα που κερδίζει στις 17/10 και τον 1ο για αποχώρηση.

 

Διπλός αγώνας περιμένει το βράδυ της Πέμπτης 17/10 τους πράσινους και τους κίτρινους του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Μια ασυλία κι μια αναμέτρηση για έπαθλο επικοινωνίας είναι πάντα λόγος για να ανάψουν τα αίματα και να βγουν στην επιφάνεια στρατηγικές και συνομωσίες. Σύμφωνα με το spoiler της ημέρας αυτό ακριβώς θα γίνει και σήμερα στις 22:15 στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler 03/03: Ε καλά τώρα! Αυτός είναι οριστικά ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η χθεσινή συμφωνία του Απόστολου και του Ορφέα στη σκηνή της διαπραγμάτευσης μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη, δεν βρήκε όμως πολλές αντιρρήσεις από τους συμπαίκτες τους.

Έτσι οι Τίγρεις απόλαυσαν τα ζαχαρωτά και τα γλυκά που τους πήγε ο Ορφέας, ενώ οι Αετοί χάρηκαν με τις μισές προμήθειες και κατανόησαν την ατομική ασυλία που διεκδίκησε ο Απόστολος.

Στο νησί της εξορίας η Εκατερίνα εύχεται στους πράσινους ήττες και στέλνει αρνητική ενέργεια για να χάνουν όσο η ίδια δεν είναι μαζί τους. Μαζί με τον Παναγιώτη χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την ασυλία κι είναι δυσαρεστημένοι με την επιλογή των κίτρινων και των πράσινων που τους έστειλαν μακριά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 27-3 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Στην αρχή του επεισοδίου οι Αετοί θα απολαύσουν το μεγάλο έπαθλο που κέρδισαν στον αγώνα της Τετάρτης 16/10. Με τις μπαταρίες γεμάτες θα επιστρέψουν για να μπουν στον στίβο της μάχης.

Θα καταφέρουν σύμφωνα με το spoiler της ημέρας να διπλώσουν τη νίκη τους. Κερδίζουν την επικοινωνία και τον αγώνα ασυλίας, για τον οποίο οι κίτρινοι δεν ήταν εξ αρχής πολύ ζεστοί. Αφού στο τέλος θα υποδείξουν τη Χριστιάνα ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση την Παρασκευή 18/10.

 

Δείτε το τρέιλερ του Survivor:

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *