Grand Hotel: Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να φύγει

 

Grand Hotel: Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να φύγει

Grand Hotel: Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να φύγει

 

Με ραγδαίες εξελίξεις συνεχίζεται η σειρά του ANT1 «Grand Hotel», καθώς η Αλίκη μαθαίνει για τον Πέτρο κάτι που την ταράζει και την κάνει να χάνει την εμπιστοσύνη της σε αυτόν.

 

Η Αλίκη μαθαίνει για τον Πέτρο κάτι που την ταράζει

Είναι φανερό ότι έχει δημιουργηθεί ένα δέσιμο ανάμεσα στον Πέτρο και την Αλίκη με βαθύτερα αισθήματα που όμως κρύβουν καλά, ενώ η βοήθεια της να είναι πολύ σημαντική για εκείνον.

Εντωμεταξύ η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος είναι καταζητούμενος για φόνο. Έτσι αποφασίζει να του μιλήσει και να του αποκαλύψει όσα έμαθε για εκείνον. Με σφιγμένη λοιπόν την καρδιά τον καλεί και του λέει τι γνωρίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης κάνει βούκινο τον Δημοσθένη στη Μάνη

Ο Πέτρος όπως θα δούμε στο «Grand Hotel» χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και με τρεμάμενη φωνή προσπαθεί να αποδείξει στην Αλίκη ότι είναι αθώος. «Δεν είμαι αυτός που νομίζεις Αλίκη.

Πρέπει να με πιστέψεις» της λέει και εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει. Η εμπιστοσύνη της κλονίζεται και μια αβεβαιότητα κυριαρχεί πλέον μέσα της για αυτόν τον άντρα που νόμιζε ότι γνώριζε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους

Στο μεταξύ ο Χρόνης έχει μόνο ένα στόχο. Να βρει τον Πέτρο. «Δεν θα τον αφήσω να χαθεί έτσι» σκέφτεται. Παράλληλα ο Πέτρος πανικόβλητος ζητά βοήθεια από την Αλίκη. Αναζητώντας ένα ασφαλές μέρος για να κρυφτεί της λέει

«Πρέπει να με κρύψει. Δεν μπορώ να φύγω από το ξενοδοχείο». Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να φύγει για να τον σώσει από τη φυλακή. «Πρέπει να φύγεις τώρα, δεν έχεις χρόνο» του λέει ανήσυχη και εκείνος νιώθει παγιδευμένος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *