Δημήτρης Σταρόβας: “Έχω χάσει 38 κιλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται! Έχω επανέλθει κατά 90%”

 

Δημήτρης Σταρόβας: “Έχω χάσει 38 κιλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται! Έχω επανέλθει κατά 90%”

Δημήτρης Σταρόβας: “Έχω χάσει 38 κιλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται! Έχω επανέλθει κατά 90%”

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε την εμπειρία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Μάιο, μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως αυτή η περιπέτεια της υγείας του τον οδήγησε να χάσει σχεδόν 40 κιλά και προσπαθεί να επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά του. «Κοντεύω τα 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται», είπε με χιούμορ, προσθέτοντας: «Και μην πείτε ότι δεν βλέπετε καλύτερα την κιθάρα». Επίσης είπε:

«Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί».

 

 

Δημήτρης Σταρόβας: “Έχω χάσει 38 κιλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται! Έχω επανέλθει κατά 90%”

Παρότι δεν αντιμετώπισε κινητικά προβλήματα, Ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε πως δεν μπορούσε να μιλήσει μετά το επεισόδιο: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε».

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια»

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να επανέλθει, με τη βοήθεια της κιθάρας του. «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια.

Δεν είχα κανέναν έλεγο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά», εξήγησε.

 

Μέχρι σήμερα, ο Δημήτρης Σταρόβας δηλώνει ότι έχει ανακτήσει περίπου το 90% της φυσικής του κατάστασης και παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα με την ομιλία του: «Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σκηνικά. Είχα να νιώσω έτσι από πιτσιρικάς που είχα το άγχος της απειρίας. Αν θες να είσαι καλός σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να το πιστεύεις κιόλας ότι είσαι καλός. Προσπαθώ να επανέλθω. Με την κιθάρα είμαι εντάξει, αλλά με δυσκολεύει ο λόγος.

Είχα κι έχω πρόβλημα συγχρονισμού κιθάρας με λόγο. Έχω επανέλθει κατά 90%. Η πρόοδος στην κιθάρα είναι πολλαπλάσια του λόγου. Είχα λίγο άγχος σήμερα, αλλά είναι στον χαρακτήρα μου, στην πιο άσχημη κατάσταση πάντα να βλέπω κάτι θετικό, αυτό ψάχνω». Τέλος, επισήμανε: «Ο άνθρωπος έχει δυνάμεις που ούτε φαντάζεται. Αυτό διαπιστώνω τώρα.

Ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει και το εισπράττω καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά. Πάω να πάρω έναν καφέ ή στο σούπερ μάρκετ και ανεξαρτήτως ηλικίας μού λένε “σιδερένιος, σε αγαπάμε”».

Παρά τις προκλήσεις, ο Σταρόβας συνεχίζει με δυναμισμό και ευγνωμοσύνη, τονίζοντας τη δύναμη του ανθρώπου σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Στο πρώτο του βίντεο, ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό, είχε πει: «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι… Μέσα στην ζωή είναι όλα… Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά».

Διαβάστε Επίσης  Τέρης Χρυσός: «Με υπνώτισε o παραψυχολόγος, άρχισα να μιλάω γερμανικά χωρίς να ξέρω ούτε μία λέξη»

Ο καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύντροφό του Αννούλα και τους θαυμαστές του για τη συνεχή υποστήριξη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *