Survivor spoiler 15/10: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τα έπαθλα – Οι νέοι αρχηγοί

 

Survivor spoiler 15/10: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τα έπαθλα - Οι νέοι αρχηγοί

Survivor spoiler 15/10: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τα έπαθλα – Οι νέοι αρχηγοί

 

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor είναι εδώ – Spoiler και πληροφορίες για τους νικητές στις 15/10.

Το Survivor κοντεύει να διανύσει τη μισή του διάρκεια κι ακόμη δεν έχει βρει τα τηλεοπτικά του πατήματα.

Ωστόσο το ριάλιτι επιβίωσης έχει την πλήρη στήριξη του ΣΚΑΪ κι αυτό δείχνει πως το κανάλι έχει σκοπό να δώσει μια μεγάλη περίοδο χάριτος ακόμη και μέχρι τον τελικό. Από την αρχή άλλωστε όλοι γνώριζαν πως επρόκειτο για μια βιαστική εκδοχή του Survivor και η έλειψη διάσημων θα έριχνε το ενδιαφέρον του κοινού.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 29-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το νέο πειραματικό αυτό στάδιο του ριάλιτι ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τη μυθοπλασία και μέχρι τώρα έχει φτάσει σε μονοψήφια νούμερα στην τηλεθέαση.

Αυτό όμως φέτος δεν μοιάζει να απασχολεί την παραγωγή, αφού το κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Το αγωνιστικό μέρος αυτή τη σεζόν θα ανταμοιφθεί από το Exatlon που έρχεται στο δεύτερο μισό για να δώσει νέο παλμό και φυσικά να κάνει τη διαφορά.

Το project μελετάται από καιρό για να μπει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και όπως όλα δείχνουν δεν θα επισκιαστεί από το Survivor.

 

Αντίθετα θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον με επεισόδια καθαρά αγωνιστικά, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει η ψηφοφορία του κοινού. Τα «μαγικά» sms αναμένονται και στους ημιτελικούς και τον τελικό του Survivor, εκτός αν υπάρξει διαφορετική απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Αυτοί θα είναι υποψήφιοι την άλλη εβδομάδα…

Στο επεισόδιο της Τρίτης 15/10 οι Αετοί και οι Τίγρεις θα αγωνιστούν για δύο ξεχωριστά έπαθλα. Ενώ όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός, θα ψηφίσουν πάλι για νέους αρχηγούς στις ομάδες.

Οι πρώτες πληροφορίες για το ποιος κερδίζει στους αγώνες – και όχι spoiler – δίνουν πάλι τις ομάδες ισόπαλες στο 1-1. Σε όποια νεότερη είδηση θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

 

Δείτε το τρέιλερ του Survivor για τις 15/10:

 

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *