Grand Hotel: Η Αλίκη σε σοκ – Πιάνει τον Πέτρο με άλλη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Grand Hotel μιας και η Αλίκη βλέπει τον Πέτρο να αγκαλιάζει μια άλλη γυναίκα και σκάει από την ζήλεια της.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και σώζει τον αδερφό της από βέβαιο θάνατο, έπειτα από εντολή του Ρήγα. Ο Πέτρος, την βλέπει και παθαίνει σοκ ενώ αμέσως μετά αναζητά εξηγήσεις για την εξαφάνισή της.

Στο μεταξύ, η Αλίκη έχει ακολουθήσει τον Πέτρο και τον βλέπει στην αγκαλιά μίας άλλης γυναίκας και γίνεται έξαλλη, όπως θα δούμε στο Grand Hotel, ωστόσο, κάνει λάθος, αφού διαπιστώνει ότι πρόκειται για την αδερφή του.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Άρης ρισκάρει πολλά για να παγιδέψει την Όλγα

 

Όταν της εξηγούν τι έχει συμβεί η Αλίκη αρνείται να πιστέψει ότι η μητέρα της και ο Ρήγας ήθελαν να την σκοτώσουν. Τότε, ο Πέτρος μη θέλοντας να θέσει την Βασιλική σε νέο κίνδυνο της προτείνει να πάει εκείνος να πάρει το γράμμα, αλλά δεν το βρίσκει.

Όταν το ακούει η Βασιλική οργανώνει το δικό της σχέδιο, με σκοπό να μπει στο ξενοδοχείο για αυτό και βρίσκει μία στολή καμαριέρας και μπαίνει κρυφά στο ξενοδοχείο και πηγαίνει στο δωμάτιο του Πέτρου για να βρει το κλειδί για το συρτάρι των μαχαιροπήρουνων.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Δαμιανή σφάζει την Αναστασία

Για κακή της τύχη, όμως την βλέπει ο Νικόλας ο οποίος σοκάρεται. Αμέσως, ενημερώνει την Αγγέλα ότι είδε να περιφέρεται το φάντασμα της νεαρής γυναίκας και τα πάντα θα ανατραπούν μιας και η Βασιλική θα έχει μία συνάντηση με την Κυβέλη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *