Ο Τιμωρός: Ο Φίλιππος ανακαλύπτει τυχαία κάτι που θα…

Ο Φίλιππος ανακαλύπτει τυχαία κάτι που θα ξυπνήσει στην Έλλη όλους τους εφιάλτες του παρελθόντος και θα προκαλέσει την ρήξη στο γάμο της με τον Αλέξη, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Ο Τιμωρός».

Πιο Συγκεκριμένα, ο νεαρός, ψάχνοντας στο υπόγειο να βρει πράγματα που θα μπορούσε να δωρίσει για φιλανθρωπικό σκοπό, ανακαλύπτει το σακίδιο του Μάρκου που μέσα είχε τα προσωπικά του αντικείμενα και το μπλουζάκι που φορούσε τότε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κραυγές, λιποθυμίες και πένθιμες καμπάνες…

Ο Τιμωρός: «Γιατί δε μου είχες πει πως έχεις τα πράγματα του Μάρκου;»

Ο Φίλιππος το φοράει και πάει να κάνει πλάκα στην μητέρα του όμως εκείνη όταν τον βλέπει μπροστά της παθαίνει σοκ και του λέει να το βγάλει αμέσως, ενώ έπειτα η Έλλη πηγαίνει στον Αλέξη έξαλλη και ζητά εξηγήσεις από τον άντρα της, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Τιμωρού.

“Γιατί δε μου είχες πει πως έχεις τα πράγματα του Μάρκου;” τον ρωτάει και απαιτεί να μάθει πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: οι ισσοροπίες αλλάζουν στα επόμενα επεισόδια

Στο μεταξύ, ο Μάρκος ζητά νέα συνάντηση από τους Κομνηνούς και έχει σκοπό να τους χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις μιας κι ένας καλεσμένος που κανένας δεν περίμενε θα κάνει την εμφάνισή του και θα θέσει το σχέδιο εκδίκησης του Μάρκου σε πλήρη εφαρμογή. Αυτός είναι ο Ρασίντ, που μόλις τον βλέπουν οι Κομνηνοί παγώνουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *