Άγιος Έρωτας: Την χωρίζει κι εκείνη καταρρέει

Άγιος Έρωτας: Την χωρίζει κι εκείνη καταρρέει

Άγιος Έρωτας: Την χωρίζει κι εκείνη καταρρέει

Έναν χωρισμό σοκ θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Άγιος Έρωτας, κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα επιστρέφει στο σπίτι της και ο Κλεάνθης έχει επίσης να της κάνει τις δικές του ανακοινώσεις. «Αποφάσισα να μείνουμε για λίγο χώρια και να σκεφτούμε το μέλλον του γάμου μας. Αλλωστε, εσύ πρώτη είσαι αυτή που λες ότι εμείς οι δύο δεν έχουμε τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαστε σε κάτι που έχει τελειώσει από καιρό. Και για εσένα και για εμένα», της λέει.

«Τι είναι αυτά που λες; Δεν μπορείς να φύγεις και να με εγκαταλείψεις. Είμαστε παντρεμένοι. Τι θα πει ο κόσμος;», του φωνάζει η Χριστίνα και εκείνος της απαντά: «Αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Όπως και εσένα άλλωστε».Άγιος Έρωτας: Την χωρίζει κι εκείνη καταρρέει

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Ο Μάικλ βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της…

 

Αμέσως μετά τον χωρισμό τους, λοιπόν, όπως θα δούμε στον Άγιο Έρωτα, ο Κλεάνθης μαζεύει τα πράγματα του και πηγαίνει να μείνει για μερικές μέρες στο ξενοδοχείο και εκεί, θα έχει μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ειδικότερα, η Σμαρώ πηγαίνει και τον βρίσκει με σκοπό να δώσει ένα οριστικό τέλος στις όποιες βλέψεις του για πιθανή επανένωσή τους. Εκείνος, όμως, της λέει πως το γυαλί με τη Χριστίνα έχει ήδη ραγίσει και γι’ αυτό έφυγε από το σπίτι του και μένει στο ξενοδοχείο και έτσι μια κρυφή ελπίδα φουντώνει μέσα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τρόμος για Χάιδω

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα βρίσκεται σε δεινή θέση αφού η Θάλεια, έχοντας υποψίες ότι έχει σχέση με τον άντρα της, την πιέζει για να την κάνει να ομολογήσει. «Είπες το πρωί ότι είσαι χάλια εξαιτίας ενός άντρα. Ποιος είναι;», τη ρωτάει επίμονα.

Η Χριστίνα, όμως, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια της και να την πείσει πως δεν υπάρχει τίποτα πονηρό ανάμεσα στον Παύλο και σε αυτήν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *