Survivor spoiler 14/10: Ποια ομάδα κερδίζει τα 2 απαιτητικά αγωνίσματα – Η έκπληξη από τον Λιανό

 

Survivor spoiler 14/10

Survivor spoiler 14/10: Ποια ομάδα κερδίζει τα 2 απαιτητικά αγωνίσματα – Η έκπληξη από τον Λιανό

 

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor είναι εδώ – Spoiler για τα αγωνίσματα της Δευτέρας 14/10.

Νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας 14/10 και οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε δύο απαιτητικά αγωνίσματα με το spoiler για τους νικητές να έχει σχεδόν κλειδώσει.

Παράλλήλα από τη δοκιμασία αποχώρησης της Παρασκευής 11/10 η στρατηγική της Αγγελικής είχε το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό της. Η λάθος εκτίμηση την οδήγησε εκτός Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Χάθηκε ένα έπαθλο, χάθηκε ένα επεισόδιο

Ενώ η Εκατερίνα και ο Μιχάλης κατάφεραν να παραμείνουν και τώρα πρέπει να αποδείξουν για ακόμα μία φορά την αξία τους στην ομάδα, αν δεν θέλουν να ψηφιστούν ξανά.

Επιπλέον επέστρεψαν από το νησί της εξορίας η Γεωργία και ο Βλαδίμηρος. Η επιστροφή τους όμως δεν έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι κόντρες ξυπνούν και δεν αργούν να φέρουν ένταση, ειδικά στην περίπτωση της Γεωργίας με την Χριστιάνα.

Το αποτέλεσμα θα φανεί και στον στίβο, όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τα δύο απαιτητικά αγωνίσματα περιμένουν απόψε τους Τίγρεις και τους Αετούς.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε αποκαλύψεις…

Οι ομάδες αγωνίζονται για δύο σημαντικά έπαθλα που σχετίζονται με την επιβίωση στις παραλίες. Δύο νέοι στίβοι μάχης περιμένουν τους πράσινους και τους κίτρινους και ένα σημαντικό λάθος θα στερήσει από τη μια ομάδα την απόλυτη νίκη.

Έτσι τα έπαθλα θα μοιραστούν τη Δευτέρα 14/10 και οι νίκες θα πάνε στο 1-1, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

 

Δείτε το τρέιλερ του Survivor για τις 14/10:

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *