Grand Hotel – Δεν πιστεύει στα μάτια του: «Πώς είναι δυνατόν;»

Οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», καθώς ο Πέτρος θα έχει μια συνάντηση που θα τον αφήσει άναυδο και θα αλλάξει τα δεδομένα που είχε μέχρι στιγμής.

Ποιος εμφανίζεται στο «Grand Hotel» μπροστά στον Πέτρο που τον κάνει να τα χάσει;

Ο Ρήγας δίνει εντολή στον Ζάχο να σκοτώσει αυτόν που θα φύγει από το ξενοδοχείο για να πάει στην αστυνομία να δώσει κατάθεση εναντίον του. Εντωμεταξύ αργότερα ο Πέτρος αποφασίζει να πάει να μιλήσει στον Χρόνη . Έτσι κατευθύνεται με αγωνία προς το αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Ζάχος του έχει στήσει καρτέρι κρυμμένος σε μια γωνιά. Βλέποντάς τον να πλησιάζει σηκώνει το όπλο του, αλλά πριν προλάβει να πυροβολήσει ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι τον κάνει να πέσει στο έδαφος.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Γιατί η Αμαλία κρύβει την αλήθεια;

Ο Πέτρος στο μεταξύ που βλέπει από μακριά, συνειδητοποιεί όπως θα δούμε στο «Grand Hotel» ότι μπροστά του στέκεται η Βασιλική. Η αδερφή του είναι ζωντανή και ασφαλής. Νιώθει ότι συμβαίνει ένα πραγματικό θαύμα και νιώθει μετά από πολύ καιρό μια ανακούφιση. Τα δυο αδέρφια πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Με τα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια του, ο Πέτρος όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», την ρωτάει «Πώς είναι δυνατόν;». Εκείνη τότε του εξηγεί ότι είχε δει ένα γράμμα που μπορεί να προκαλέσει την απόλυτη καταστροφή του ξενοδοχείου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγης επιστρέφει για να βάψει τα χέρια του με αίμα

«Αδελφέ όλα άρχισαν όταν το είπα στον Ρήγα. Αυτός το είπε στην Κυβέλη» του λέει και η αγωνία είναι ακόμα φανερή στη φωνή της. Μετά του εξηγεί ότι εκείνο το βράδυ λογομαχήσανε και έπεσε στη λίμνη. «Πίστευα ότι θα πεθάνω, αλλά ο Κοσμάς με έσωσε και τώρα μας εκβιάζει» του λέει.

Σύντομα στο σημείο πηγαίνει και η Αλίκη η οποία απογοητευμένη λέει στον Πέτρο «Άδικα κατηγόρησα τον αρραβωνιαστικό μου για έναν φόνο που δεν έχει κάνει». Εκείνος της ζητά λίγο χρόνο για να βρει το γράμμα που του είπε η Βασιλική για να αποδείξει ότι η αδερφή του λέει αλήθεια. Και εκείνη του απαντά «Ελπίζω να μην με διαψεύσεις ξανά…»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *