Ο Τιμωρός – Σήμερα 14/10: Μάρκος και Ρασίντ εκβιάζουν τους Κομνηνούς

Ο Τιμωρός – Σήμερα 14/10: Μάρκος και Ρασίντ εκβιάζουν τους Κομνηνούς

Ο Τιμωρός – Σήμερα 14/10: Μάρκος και Ρασίντ εκβιάζουν τους Κομνηνούς

 

Ο Μάρκος κάνει την ανατροπή απόψε 14/10 στον “Τιμωρό” και φέρνει μπροστά στους Κομνηνούς τον Ρασίντ, αλλάζοντας τα δεδομένα.

Στο μεταξύ, Έλλη και Αλέξης έρχονται σε σύγκρουση, όταν ο Φίλιππος βρίσκει κάποια πράγματα του Μάρκου στην αποθήκη.

 

Όλες οι εξελίξεις απόψε 14/10 στον Τιμωρό

Η Έλλη ζητά εξηγήσεις από τον Μάρκο για όσα της κρύβει, ενώ η Μαρίνα αναλαμβάνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια για να σώσει το καλοστημένο σχέδιο του Μάρκου. Ο Αλέξης σκέφτεται την πρόταση να κατέβει στην πολιτική και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον πατέρα του και την Έλλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος σώζει την Αργυρώ και εκείνη τον ερωτεύεται

Στο μεταξύ, η Ναταλία κι ο Πέτρος παίζουν επικίνδυνο παιχνίδι με την Ισαβέλλα, ενώ η απιστία του Αλέξη γίνεται αντιληπτή από το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο και θα οδηγήσει σε έναν εκβιασμό.

 

 

O Λεωνίδας, σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσει τον Άρη Γιαννουλάτο να συνεργαστεί μαζί τους, τον καλεί στο σπίτι του για δείπνο. Μόνο που ο Μάρκος έχει ακόμα πιο περίπλοκα σχέδια, που περιλαμβάνουν ένα ταξίδι αστραπή στο Μαρόκο και μια επίσκεψη που θα ανατρέψει κάθε ισορροπία.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

Ο Μάρκος επιστρέφει στην Ελλάδα με τον άνθρωπο που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω… Τον άνθρωπο που βοήθησε κάποτε τους Κομνηνούς να βγάλουν από την μέση τον ίδιο…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *