Η Γη της Ελιάς: Από διπλό ταμπλό, στην απόλυτη μοναξιά

Η Γη της Ελιάς: Από διπλό ταμπλό, στην απόλυτη μοναξιάΑπανωτά τα χτυπήματα για τον Χρήστο έρχονται στην σειρά «Η Γη της Ελιάς», καθώς οι γυναίκες της ζωής του τον παρατάνε και εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς μέχρι τώρα έπαιζε σε δύο ταμπλό.Η Γη της Ελιάς: Από διπλό ταμπλό, στην απόλυτη μοναξιά

Τον παρατάνε και οι δυο σύξυλο – Τον χωρίζουν

Όσο και αν η Αριάδνη προσπαθούσε να του πει ότι έχει τελειώσει ότι είχαν, ο Χρήστος δεν ήθελε να το πιστέψει, μέχρι που εκείνη αναγκάστηκε να του αποκαλύψει ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της και μάλιστα του λέει ότι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Γιώργης.

Διαβάστε Επίσης  ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ – Spoiler: Έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Η Λίζα είναι κόρη του Τίμου

Και όταν εκείνος τους βλέπει κάποια στιγμή με τα ίδια του τα μάτια νιώθει προδομένος και η Αριάδνη αναγκάζεται να του πει ότι τα συναισθήματα δεν είναι πάντα υπό έλεγχο.

Εντωμεταξύ όμως και στο γάμο του τα πράγματα δεν είναι καλύτερα αφού η κρίση έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, από τότε δηλαδή που εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την κόρη του Στάθη.

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Χρήστο και στην Αφροδίτη πληθαίνουν όλο και περισσότερο, ενώ παράλληλα δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Φαίνεται ότι ζουν συμβατικά μαζί. κάποια στιγμή ο Χρήστος την ρωτάει γιατί έχουν σταματήσει να μιλάνε και η Αφροδίτη του απαντά »Γιατί η αγάπη μας έχει γίνει απλώς μια ανάμνηση».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η αντίδραση της Αρετής στο άκουσμα του διαζυγίου

Εντωμεταξύ το ενδιαφέρον της τραβά ο γοητευτικός Μιχάλης Χατζής και έτσι αναγκάζεται όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» κάποια στιγμή να πει στον Χρήστο ότι ερωτεύτηκε κάποιον άλλον. Ο Χρήστος δεν μπορεί να το πιστέψει. «Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό;» την ρωτάει και συνεχίζει «Είναι σαν να καταστρέφεις ότι χτίσαμε…»Η Γη της Ελιάς: Από διπλό ταμπλό, στην απόλυτη μοναξιά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *