Η Γη της Ελιάς: Κηφισιά ή Μάνη για το νιόπαντρο ζευγάρι;

Η Γη της Ελιάς: Κηφισιά ή Μάνη για το νιόπαντρο ζευγάρι;Ο Στάθης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA, ξανασκέφτεται τη συζήτηση που είχε με την Ιουλία και συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος του να συμφωνήσει στην πρότασή της. Έτσι αναγκάζεται να της μιλήσει. Κηφισιά ή Μάνη; Που θα μείνουν Στάθης και Ιουλία στην σειρά «Η Γη της Ελιάς»; Το ζευγάρι μιλάει ανοιχτά και διαφωνεί.

Ο Στάθης μιλάει ανοιχτά στην Ιουλία για την οικογένεια τους

Η Ιουλία και ο Στάθης μετά τον γάμο τους, κάνουν μια πολύ σημαντική κουβέντα σχετικά με την μετακόμιση της στην Κηφισιά. Εκείνη νιώθει ότι δεν μπορεί να μείνει μόνιμα στη Μάνη για αυτό μάλιστα έχει ζητήσει από τον Ισίδωρο να ασχοληθεί με τους νέους ελαιώνες στην Αττική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος οδηγεί την Μυρτάλη στο θάνατο

Η Ιουλία επειδή καταλαβαίνει ότι ο Στάθης δεν μπορεί να αφήσει τη Μάνη και τις δουλειές του εκεί του προτείνει να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα να μένει μαζί με εκείνη και το παιδί τους, ενώ του λέει ότι θα προσπαθεί και εκείνη να κατεβαίνει στη Μάνη κάποιες μέρες. Ο Στάθης αναγκάζεται να δεχτεί αρχικά, αλλά σύντομα προβληματίζεται και συνειδητοποιεί ότι δεν θα αντέξει κάτι τέτοιο.Η Γη της Ελιάς: Κηφισιά ή Μάνη για το νιόπαντρο ζευγάρι;

Σιγά σιγά αρχίζει να κλείνεται στον εαυτό του, γίνεται βαρύς και όλοι αντιλαμβάνονται την ξαφνική του αλλαγή αλλά δεν μπορούν να φανταστούν τι είναι αυτό που τον απασχολεί. Μάλιστα όταν τον ρωτάνε με ενδιαφέρον, εκείνος απαντά «Όλα καλά παιδιά… Απλά είμαι λίγο κουρασμένος….».

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24, 25

Ο Λυκούργος όμως διαισθάνεται ότι κάτι τον τρώει και του ζητά να του μιλήσει. Έτσι επειδή είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται του ανοίγει την καρδιά του και του εξηγεί ότι η Ιουλία θέλει να πάρει το παιδί μετά τη βάφτιση και να μετακομίσει στην Κηφισιά. «Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Δεν είναι οικογένεια αυτή» λέει προβληματισμένος.

Ο Λυκούργος τότε τον συμβουλεύει και του λέει να της μιλήσει και να της πει πως νιώθει. «Μην αφήνεις την αβεβαιότητα να σου καταστρέφει τη ζωή» του λέει. Εκείνος φοβάται όμως μήπως η Ιουλία νιώσει ότι δεν την υποστηρίζει ότι δεν την αγαπά «Απλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μακριά της … και το παιδί..»…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *