Ο Τιμωρός: Μάρκος και Αλέξης ξανά αντιμέτωποι – Παίρνει ρεβάνς

Ο Τιμωρός: Μάρκος και Αλέξης ξανά αντιμέτωποι – Παίρνει ρεβάνς

Ο Τιμωρός: Μάρκος και Αλέξης ξανά αντιμέτωποι – Παίρνει ρεβάνς

Οι ανατροπές συνεχίζονται στη σειρά “Τιμωρός” με τον Μάρκο και τον Αλέξη να έρχονται ξανά αντιμέτωποι. Ποιος θα πάρει τη ρεβάνς;

Ο Μάρκος και ο Αλέξης οι δύο άλλοτε κολλητοί, έρχονται και πάλι αντιμέτωποι και η επιθυμία του Μάρκου για εκδίκηση μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις.

Η άφιξη του Ρασίντ πέφτει σα βόμβα στο σπίτι των Κομνηνών που προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητά από αυτούς μετά από 20 χρόνια. Ο Μάρκος απολαμβάνει την αναστάτωση που δημιούργησε, σύντομα όμως το παρελθόν θα τον βρει με διπλή ταχύτητα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Όπως διαβάζουμε το Τηλέραμα, η Έλλη και ο Αλέξης αναγκάζονται να πουν στο Φίλιππο ένα μέρος της αλήθειας για όσα έγιναν πριν από δύο δεκαετίες στο Μαρόκο. Λένε στο παιδί πως ο Μάρκος ήταν ένας παλιός φίλος και δεν μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αλήθεια όμως κάποια στιγμή θα βγει στο φως και θα παρασύρει τους πάντες στον διάβα τους.

Παράλληλα, η θεία του Μάρκου, η Αγγελική έχει στο μυαλό της, ένα σχέδιο για να ανακαλύψει τι κρύβει η Έλλη. Περνά από το γραφείο της για να την ψυχολογήσει και να δει τι παιχνίδι παίζει και την ρωτάει αν εκείνη έβαλε λουλούδια στον τάφο του Μάρκου.

Διαβάστε Επίσης  Κόκκινο Ποτάμι – Η Ιφιγένεια ορμά στο Δημοσθένη: «Ψεύτη! Είπες πως θα σώσεις το παιδί μου»

Όλα αυτά τα χρόνια η άρνηση της την μπερδεύει. Λίγο αργότερα μία απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο θα ταράξει τον Μάρκο και θα ανατρέψει τα δεδομένα, στη συνέχεια της σειράς “Τιμωρός”.Ο Τιμωρός: Μάρκος και Αλέξης ξανά αντιμέτωποι – Παίρνει ρεβάνς

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *