Grand Hotel – Αλλάζουν όλα: «Ο Ιορδάνης θα έχει τον τίτλο κι εσύ θα…»

Grand Hotel – Αλλάζουν όλα: «Ο Ιορδάνης θα έχει τον τίτλο κι εσύ θα…»Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην σειρά Grand Hotel με τον διευθυντή του πολυτελούς ξενοδοχείου να αλλάζει και να έρχεται νέος. Ποιος αναλαμβάνει;

Ο συνταγματάρχης Δενδρινός βρίσκει την κόρη του, Καλλιόπη, νεκρή και είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση από τον Ιορδάνη, τον οποίο καλεί σε μονομαχία. Εκείνος δειλιάζει και έτσι αναγκάζεται να πάρει τη θέση του ο Αλέξανδρος, προκειμένου να σώσει την τιμή της οικογένειας Γαζή.

Η Σοφία εκνευρίζεται με την στάση του άντρα της, αλλά για καλή της τύχη, η μονομαχία ακυρώνεται, αφού επιβεβαιώνεται η αθωότητα του Ιορδάνη, ο οποίος όμως μπαίνει σε καινούριους μπελάδες.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Grand Hotel: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής του ξενοδοχείου

Θα τον δούμε να απαιτεί από την Κυβέλη, να πάρει την θέση του νέου διευθυντή του Grand Hotel. Ο Αλέξανδρος και η Σοφία αντιδρούν άγρια και παραπονιούνται στην Κυβέλη.

“Ο Ιορδάνης θα έχει τον τίτλο κι εσύ θα διοικείς και θα τον επιβλέπεις” τονίζει εκείνη στον γαμπρό της. Στο μεταξύ η Βασιλική πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να πάρει το γράμμα και έρχεται αντιμέτωπη με την Κυβέλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα Αιμιλία – Παύλο

Η Αλίκη κρυφακούει την συζήτηση τους και επιβεβαιώνει ότι η αδερφή του Πέτρου λέει αλήθεια. Λίγο αργότερα ζητά εξηγήσεις από τη μητέρα της η οποία βέβαια αρνείται ότι γνωρίζει το περιεχόμενο του περιβόητου γράμματος.

Τελικά η Βασιλική κλείνει ραντεβού με την Κυβέλη για να της δώσει το γράμμα με αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά έχει κανονίσει να φύγει με τον Πέτρο ο όποιος δε γνωρίζει τίποτα για τον εκβιασμό και με βαριά καρδιά αποχαιρετά την Αλίκη. Τα πάντα όμως θα ανατραπούν….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *