Η Γη της Ελιάς: Μιλτιάδης – Βασιλική μαζί, με τις ευχές της Χάιδως;

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς με την Χάιδω να μαθαίνει τα πάντα για την Βασιλική και τον Μιλτιάδης.

Η Χάιδω μαθαίνει για Βασιλική και Μιλτιάδη στη Γη της Ελιάς
Ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται και η Βασιλική, μαθαίνει από τον Παρασκευά, πως ο νεαρός είναι ερωτευμένος μαζί της. Η κοπέλα θα σοκαριστεί και θα έχει μία αναπάντεχη συμπεριφορά.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει για Βασιλική – Μιλτιάδη

Ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται και η Χάιδω με τη Βασιλική οργανώνουν μια μικρή γιορτή προς τιμήν του. Η Ειρήνη ανακοινώνει στην Αφροδίτη πως εκείνη κι ο Παρασκευάς θα πάνε μαζί τους στην Κυανή Ακτή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 60, 61, 62, 63, 64, 65

Η μεγάλη μέρα για τον Στάθη και την Ιουλία φτάνει, και οι δυο τους αναπολούν τις καλές και τις κακές στιγμές στη σχέση τους. Ο γάμος γίνεται κανονικά, αλλά αμέσως μετά ξεκινάνε οι μπελάδες και τα εμπόδια για τους ήρωες της Μάνης.

Ο Παρασκευάς αποκαλύπτει στη Χάιδω ότι ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική. Η Χάιδω θα σοκαριστεί, αλλά στη πορεία θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνάψουν σχέση τα δύο παιδιά, και η Βασιλική να συνεχίσει την ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σκοτωμός ανάμεσα σε Μαθιό – Αστέρη

Η Χάιδω, θα είναι ο άνθρωπος που θα κάνει την Βασιλική να ξεφύγει από τα πολλά της ”πρέπει”. Άραγε θα καταφέρει να την πείσει να γίνει ζευγάρι με τον Μιλτιάδη; Το μόνο σίγουρο ως τώρα, είναι ότι Βασιλική και Μιλτιάδης θα πάρουν μία απόσταση μεταξύ τους.

Μέσα σε όλα αυτά, η Μάνη θα σοκαριστεί με την σύλληψη της Νόρας, η Αγγελική θα σωθεί από την απαγωγή την τελευταία στιγμή και ο Παρασκευάς θα γίνει ο ήρωας της Μάνης. Η Γη της Ελιάς: Μιλτιάδης – Βασιλική μαζί, με τις ευχές της Χάιδως;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *