Άγιος Έρωτας: Σε ποιον μιλάει η Χλόη για το νέο της εφιάλτη;

Άγιος Έρωτας: Σε ποιον μιλάει η Χλόη για το νέο της εφιάλτη;

Άγιος Έρωτας: Σε ποιον μιλάει η Χλόη για το νέο της εφιάλτη;

Καθηλώνει η συνέχεια της δραματικής σειράς «Άγιος Έρωτας», καθώς η Χλόη θα έρθει αντιμέτωπη με έναν νέο εφιάλτη, καθώς ο Χάρης της επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους της.

Ο Χάρης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους της στη σειρά «Άγιος Έρωτας»
σειρά άγιος έρωτας Χλόη

Ο Αργύρης, ο πρώτος έρωτας της Χλόης ζει πλέον στην Αθήνα, ενώ εκείνη συνειδητοποιεί ότι έχει τρυφερά αισθήματα για τον μοναδικό της σύμμαχο τον πατέρα Νικόλαο. Εντωμεταξύ κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι έχει συμπτώματα εγκυμοσύνης και τρελαίνεται στη σκέψη ότι μετά την μοναδική ερωτική της εμπειρία με τον Αργυρή, μπορεί να έμεινε έγκυος. Η 17χρονη κοπέλα πανικοβάλλεται και δεν ξέρει σε ποιον να μιλήσει. Αν και θα ήθελε πολύ να αποκαλύψει τις σκέψεις της στον πατέρα Νικόλαο, νιώθει άβολα να κάνει μια τέτοια συζήτηση μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Καθώς οι μέρες περνούν αποφασίζει να εκμυστηρευτεί τις υποψίες της για την εγκυμοσύνη στην Ειρήνη. Εκείνη τότε την παρακινεί να μιλήσει στον αδερφό της και άντρα της Σοφίας, τον Χάρη. Έτσι την επόμενη μέρα η Χλόη όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Άγιος Έρωτας», πηγαίνει στο ιατρείο του, του αποκαλύπτει τους φόβους της και εκείνος επιβεβαιώνει τις υποψίες της. Η κοπέλα σοκάρεται και σκέφτεται την αντίδραση της οικογένειας της, ενώ του ζητά να μην πει τίποτα στην αδερφή της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 6/11 έως 9/11

Η Χλόη καθώς είναι απεγνωσμένη στρέφεται στον πατέρα Νικόλαο και με δάκρυα και ενοχές του του μιλά για την εγκυμοσύνη της. Εκείνος συγκλονίζεται αλλά προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος. Την συμβουλεύει να μην μιλήσει ακόμα στον Αργύρη, ενώ την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι θα είναι δίπλα της ότι κι αν συμβεί.Άγιος Έρωτας: Σε ποιον μιλάει η Χλόη για το νέο της εφιάλτη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *