Grand Hotel: Ο Πέτρος στο παρελθόν ήταν ένας αδίστακτος κλέφτης

Το σκοτεινό παρελθόν του Πέτρου θα βγει στη φόρα στη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel, κάτι που θα φέρει την απόλυτη ανατροπή.

Αρχικά, ο ίδιος μαζί με την Αλίκη, προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο δολοφόνος που κινείται ανενόχλητος μέσα στο ξενοδοχείο και έτσι έρχονται ολοένα και πιο κοντά, χωρίς όμως κανείς όμως τους δυο να αποκαλύπτει τα συναισθήματα που τρέφει. Στην ίδια έρευνα, στο μεταξύ, βρίσκεται και ο αστυνόμος Χρόνης, ο οποίος προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί με τους θανάτους της Βασιλικής και της Ρόζας κι έτσι κάποια στιγμή ανακαλύπτει τι σχέση έχει με όλα αυτά ο Πέτρος και προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μάνα τη σκότωσα

 

Οι δυο άντρες συζητούν για την καμαριέρα και το πώς εξαφανίστηκε, όμως παράλληλα ο αστυνόμος μαθαίνει κάποιες τραγικές αλήθειες για το παρελθόν του Πέτρου, που δεν τις γνωρίζει κανείς. Μάλιστα, ο Κομνηνός αποκαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του Πέτρου στην Αλίκη και η κοπέλα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Αμέσως μετά, προσπαθεί να κόψει κάθε επαφή μαζί του και να μείνει όσο πιο μακριά μπορεί.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ρηνιώ γίνεται πλούσια – Ο Στρατής τα σπάει όλα

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, ο Πέτρος στο παρελθόν και πριν εξαφανιστεί η αδερφή του, ήταν κλέφτης, όπως θα δούμε στο Grand Hotel. Επίσης, μια από τις αγαπημένες του συνήθειες ήταν να μπλέκει σε καυγάδες για να αποσπάσει χρήματα, πληροφορίες, ή απλώς για να… εκτονωθεί! Για αυτό τον έχουμε δει ήδη να παλεύει στη λέσχη του Βλάσση και να βγάζει αμέσως νοκ-άουτ τους αντιπάλους του, μιας και στο παρελθόν το έκανε καθημερινά.Grand Hotel: Ο Πέτρος στο παρελθόν ήταν ένας αδίστακτος κλέφτης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *