Ο Τιμωρός: «Τι έγινε στο Μαρόκο, Αλέξη; Και άλλα ψέματα;»

 

Ο Τιμωρός: «Τι έγινε στο Μαρόκο, Αλέξη; Και άλλα ψέματα;»

Ο Τιμωρός: «Τι έγινε στο Μαρόκο, Αλέξη; Και άλλα ψέματα;»

 

Την απόλυτη ανατροπή θα δούμε στον Τιμωρό, μιας και ο Μάρκος πηγαίνει ξανά στο Μαρόκο και επιστρέφει μαζί με τον Ρασίντ, ο οποίος πηγαίνει και απειλεί τους Κομνηνούς.

Ο Ρασίντ ήταν εκείνος που ξενάγησε τον Μάρκο και Αλέξη στους δρόμους της Αφρικής, αλλά κυρίως ήταν ο βοηθός του Λεωνίδα στα σχέδιά του. Ο Μάρκος λοιπόν αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στο Μαρόκο για να τον εντοπίσει, ο οποίος αρχικά αρνείται τα πάντα, αλλά μόλις δει το όπλο του Μάρκου να τον σημαδεύει στο μέτωπο, αλλάζει γνώμη.

Έτσι, επιστρέφοντας, ο Μάρκος τού εξηγεί το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για την οικογένεια Κομνηνού.

Λίγο αργότερα, ο Μάρκος επικοινωνεί με τον Λεωνίδα και του προτείνει να φάνε μαζί, προκειμένου να συζητήσουν για την επερχόμενη συνεργασία τους για αυτό και ο δεύτερος τον καλεί στο σπίτι τους και τo δείπνο ξεκινάει με τον Μάρκο να αποκαλύπτει τα σχέδιά του, που αφορούν στις δουλειές του Λεωνίδα και του Αλέξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Την χωρίζει και στα καπάκια πεθαίνει

 

Ο Τιμωρός: «Τι έγινε στο Μαρόκο, Αλέξη; Και άλλα ψέματα;»

Όλα δείχνουν πως η συνεργασία των τριών είναι γεγονός ενώ κανονίζουν και το πότε θα βάλουν τις τελικές υπογραφές. Κάποια στιγμή όμως, το κουδούνι χτυπάει κι μπαίνει μέσα ο Ρασίντ, λέγοντας:

«Απειλούν τη ζωή μου. Μου έστειλαν μήνυμα, με το οποίο μου ζητούν 300.000 ευρώ. Αλλιώς θα με σκοτώσουν και θα αποκαλύψουν τι με βάλατε να κάνω στο Μαρόκο, 18 χρόνια πριν. Θέλω να μου δώσετε σήμερα κιόλας τα χρήματα».

Η Ελλη κλονίζεται και κοιτάζει τον άντρα της και τον πεθερό της, που προσπαθούν να μπαλώσουν την κατάσταση. «Τι έγινε στο Μαρόκο, Αλέξη; Και άλλα ψέματα; Και εσείς, ποιος είστε κύριε;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τρόμος: Βαριά άρρωστος, καταρρέει…

Τι δουλειά έχετε στο σπίτι μου;», ρωτά τον Ρασίντ, ο οποίος ξεκινάει να της εξηγεί και τότε ο Αλέξης μπαίνει ανάμεσά τους χωρίς να χάσει χρόνο. «Φοβάμαι πως έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Περάστε σας παρακαλώ στο γραφείο μου, να συζητήσουμε.

Οπως βλέπετε έχουμε καλεσμένο αυτήν τη στιγμή, δεν βλέπεται πως και η γυναίκα μου έχει ταραχθεί;», ρωτά ενώ ο Ρασίντ αυξάνει την ένταση της φωνής του «Θα με σκοτώσουν!», με τον Μάρκο να προσπαθεί να λάβει κάποιες εξηγήσεις, ενώ στην πραγματικότητα χαίρεται από μέσα του, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Τιμωρού.Ο Τιμωρός: «Τι έγινε στο Μαρόκο, Αλέξη; Και άλλα ψέματα;»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *