Ο Τιμωρός: Απαγωγή σοκ στη σειρά – Ο Μάρκος σε κίνδυνο

Ο Τιμωρός: Απαγωγή σοκ στη σειρά – Ο Μάρκος σε κίνδυνοΑνατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς “Τιμωρός” καθώς θα δούμε μία απαγωγή σοκ και τον Μάρκο να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η άφιξη του Ρασίντ αποτελεί κεραυνό εν αιθρία για το σπίτι των Κομνηνών, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητά από αυτούς μετά από 20 χρόνια.

Ο Μάρκος απολαμβάνει την αναστάτωση που δημιούργησε, σύντομα, όμως, το παρελθόν θα τον βρει με διπλή ταχύτητα και θα ανατρέψει ξανά τα σχέδιά του.

Ο Τιμωρός: Απαγωγή σοκ στη σειρά – Ο Μάρκος σε κίνδυνο

Παράλληλα, η Έλλη και ο Αλέξης αναγκάζονται να πουν στον Φίλιππο ένα μέρος της αλήθειας για όσα έγιναν πριν δύο δεκαετίες στο Μαρόκο, εξηγώντας του ποιος είναι ο Μάρκος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό το τέλος θα έχουν όλα τα ζευγάρια στο Β’ Κύκλο

Η Αγγελική σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να ανακαλύψει τι έχει ή Έλλη στο μυαλό της, την ώρα που το επικίνδυνο παιχνίδι της Ναταλίας και του Πέτρου συνεχίζεται, και δεν αργούν να κάνουν το μοιραίο λάθος και να τους καταλάβει ο Λεωνίδας.

Μία απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο θα ταράξει τον Μάρκο και θα ανατρέψει τα μέχρι τότε δεδομένα. Οι δύο άλλοτε κολλητοί φίλοι, ο Μάρκος και ο Αλέξης, έρχονται και πάλι αντιμέτωποι και η επιθυμία του Μάρκου για εκδίκηση μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, στη συνέχεια της σειράς “Τιμωρός”.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά αφήνει ερωτηματικά

Το ταξίδι της Έλλης στις αναμνήσεις του παρελθόντος συνεχίζεται, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον γάμο της.

Παράλληλα, ο Αντώνης αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να λήξει το ζήτημα «Ρασίντ» και διατάζει να τον απαγάγουν. Ο Μάρκος θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει όμως και θα τον δούμε να βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο χρόνος μοιάζει να μετρά αντίστροφα, καθώς οι Κομνηνοί δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσουν τα ένοχα μυστικά τους θαμμένα για πάντα.Ο Τιμωρός: Απαγωγή σοκ στη σειρά – Ο Μάρκος σε κίνδυνο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *