Νίκος Ψαρράς: «Με την Έλενα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σκόνταψε, της έπεσαν τα πράγματα…»

 

Νίκος Ψαρράς: «Με την Έλενα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σκόνταψε, της έπεσαν τα πράγματα…»

Νίκος Ψαρράς: «Με την Έλενα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σκόνταψε, της έπεσαν τα πράγματα…»

 

«Όταν σήκωσε τα μάτια της και με είδε, κοκκίνισε»

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του Έλενα Καρακούλη. Το ζευγάρι συνεργάζεται στη θεατρική παράσταση «True West» και μάλιστα είναι η πέμπτη φορά που κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» άγγιξαν πολλά κεφάλαια της κοινής, επαγγελματικής και προσωπικής, ζωής τους. Μεταξύ άλλων ο Νίκος Ψαρράς και η Έλενα Καρακούλη αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, στις θαυμάστριες και στον λόγο για τον οποίο τσακώνονται πιο συχνά.

«Ο πιο συχνός λόγος για τον οποίο τσακωνόμαστε είναι η τακτοποίηση. Τα θέλω όλα πολύ οργανωμένα και minimal. Όταν ξυπνάω, για να “πάρω μπρος”, καθαρίζω την κουζίνα», δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς, με την Έλενα Καρακούλη να συμπληρώνει για το ενδεχόμενο της ζήλιας:

Διαβάστε Επίσης  Αναστασία Τσιλιμπίου: Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα και τα νέα θεατρικά σχέδια

«Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, είναι συνειδητή απόφαση να είμαστε μαζί. Δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο. Έχουν έρθει πολλές θαυμάστριες του Νίκου…». Ο σύζυγός της τόνισε πως: «Το θέμα είναι με ποιον φεύγεις αγκαλιά».

Γνωρίστηκαν χάρη σε ένα… πέσιμο

Ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε σε διαφορετικό σημείο στη γνωριμία τους: «Με την Έλενα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη με ήξερε, εγώ δεν την είχα δει, παρότι δουλεύαμε δύο χρόνια μαζί.

Μπήκε στην πρόβα με καθυστέρηση, σκόνταψε, της έπεσαν τα πράγματα κι εγώ γέλασα, όταν σήκωσε τα μάτια και με είδε, κοκκίνισε. Αλλά από εκεί ξεκινήσαμε να μιλάμε και το ένα έφερε το άλλο».

Διαβάστε Επίσης  Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία με τον γιο του «έλιωσε» το Instagram

«Η ζωή μας άλλαξε με τον ερχομό του παιδιού, βλέπεις όλο τον κόσμο από την αρχή. Νιώθουμε ενοχές γιατί δουλεύουμε μαζί και ο γιος μας είναι μόνος του τα απογεύματα. Όταν ήταν 3 χρονών ο γιος μου με ρωτούσε “γιατί είμαι κακός μπαμπάς και πηγαίνω συνέχεια στο θέατρο”. 

Με στενοχώρησε, αλλά το περίμενα πως θα συμβεί και εξήγησα στον γιο μου ότι η αγάπη μου για εκείνον δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη μου για το θέατρο», κατέληξε ο Νίκος Ψαρράς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *