Άγιος Έρωτας – Σήμερα 11/10: Ο Παύλος κλείνει την Χλόη σε οικοτροφείο

 

Άγιος Έρωτας – Σήμερα 11/10: Ο Παύλος κλείνει την Χλόη σε οικοτροφείο

Καθηλώνουν οι εξελίξεις απόψε 11/10 στον Άγιο Έρωτα με τον Παύλο να ανακοινώνει στον Νικόλαο, πως θέλει να κλείσει την Χλόη σε οικοτροφείο.

Την ίδια στιγμή, η Χλόη αποκαλύπτει στο ημερολόγιό της, πως βλέπει ένα παράξενο όνειρο, με πρωταγωνιστή τον πατέρα Νικόλαο.

 

Όλες οι εξελίξεις απόψε 11/10 στον Άγιο Έρωτα

Ο Παύλος επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και συνοδεύει αυτός τη Σοφία στα σκαλιά της εκκλησίας όπως ακριβώς επιθυμούσε. Δεν κρύβει όμως τη δυσαρέσκεια του απέναντι στη Θάλεια και τον Κυριάκο.

Η Χλόη, ακολουθεί κι αυτή ντροπιασμένη και είναι έτοιμη να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων της. Ξέρει πως αυτή τη φορά, ο πατέρας της θα την τιμωρήσει παραδειγματικά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα κι Αντώνης προετοιμάζονται για τους αρραβώνες

Για παρηγοριά, θα στραφεί στον πατέρα Νικόλαο. Τον μόνο άνθρωπο που την κάνει να νιώθει ασφαλής. Ο γάμος θα γίνει με μεγάλη επιτυχία, αλλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων υποβόσκουν έτοιμα να εκραγούν.

 

 

Ο Παύλος ζητάει την μεσολάβηση του παπά για να στείλει την κόρη του σε οικοτροφείο και ο Νικόλαος κατόπιν πίεσης, το ομολογεί στην Χλόη. Ο Κυριάκος μετά από παράκληση του Κλεάνθη, προσλαμβάνει τη Σμαρώ στο ξενοδοχείο του.

Τα ευχάριστα νέα της πρόσληψης, έρχεται να τα επισκιάσει η είδηση ότι ο Αργύρης έπεσε θύμα κλοπής. Η Σοφία πάει να βρει τον Θεοδώρου με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο Παύλος τα μαθαίνει όλα από την Σοφία και ετοιμάζει την εκδίκησή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της μικρής Αγγελικής στην δεύτερη σεζόν

Η Χριστίνα αποκαλύπτει στην Θάλεια ότι ο Κλεάνθης είχε ερωμένη την Σμαρώ κι ο Κλεάνθης για να βγει από το οικονομικό του αδιέξοδο πάει να χαρτοπαίξει μπας και ρεφάρει στο πορνείο – λέσχη που δουλεύει η Πετρούλα. Εκεί όμως βρίσκεται κι ο Νικόλαος που έχει πάει να βρει τη μητέρα του.Άγιο

ς Έρωτας – Σήμερα 11/10: Ο Παύλος κλείνει την Χλόη σε οικοτροφείο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *