Grand Hotel: Το τέλος της Βασιλικής στην σειρά

Grand Hotel: Το τέλος της Βασιλικής στην σειρά

 

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στην σειρά Grand Hotel καθώς η Βασιλική μπορεί να είναι ζωντανή και να εμφανίζεται στο ξενοδοχείο, όμως λίγο αργότερα την δολοφονούν άγρια. Πως; Πως έρχεται το τέλος της Βασιλικής στο Grand Hotel;

Αρχικά, ο Χρόνης συλλαμβάνει τον Ρήγα έπειτα από την αποκάλυψη πως στο παρελθόν είχε σχέση με την καμαριέρα και ο δεύτερος δίνει εντολή μέσα από την φυλακή να βγάλουν από την μέση τον Πέτρο, μιας και ξέρει πως θα καταθέσει εναντίον του.

Την στιγμή λοιπόν που ο τελευταίος πηγαίνει στο τμήμα, ο Ζάχος τον σημαδεύει με όπλο και είναι έτοιμος να τον πυροβολήσει. Όμως εκείνη την στιγμή, μια γυναίκα του επιτίθεται και σώζει την ζωή του Πέτρου. Αυτή είναι η Βασιλική!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται αυτοκτονία που θα συγκλονίσει

 

Έτσι σκοτώνουν την Βασιλική στο Grand Hotel

Ο Πέτρος δεν πιστεύει στα μάτια του και τρέχουν αμέσως μαζί έξω προκειμένου να τους ξεφύγουν.

Όσο λοιπόν η κοπέλα εξηγεί στον αδερφό της τι συνέβη, του τονίζει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εκδικηθεί την Κυβέλη και τον Ρήγα.

Οι μέρες περνούν και κάποια στιγμή η Βασιλική, όπως διαβάζουμε στο Mytv, επιστρέφει στο πολυτελές ξενοδοχείο και όλοι σαστίζουν, μιας και πίστευαν πως είναι νεκρή. Λίγο αργότερα την βλέπει και η Κυβέλη και έχουν έναν πολύ έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στηρίζει τον γάμο της αδερφής του

Όμως, αυτή τη φορά, η τύχη δεν είναι με το μέρος της Βασιλικής, καθώς την επόμενη μέρα μια καμαριέρα την βρίσκει νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κουζίνα, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Grand Hotel ενώ το όπλο του εγκλήματος είναι ένα σφυρί.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *