Grand Hotel: Μια απόφαση της αδίστακτης Κυβέλης ανατρέπει τα πάντα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Grand Hotel με την Κυβέλη να ανακοινώνει μία απόφασή της η οποία είναι ικανή να ανατρέψει τα πάντα.

Η αδίστακτη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, κάνει τα πάντα για να μην χαλάσει τίποτα τις ισορροπίες, τόσο του ξενοδοχείου, όσο και της οικογένειας της.

Grand Hotel: Η απόφαση της Κυβέλης ανατρέπει τα πάντα

Εκτός από το θέμα της Σοφίας και την απόφασή της, να πάρει το παιδί της Ελένης και του Ρήγα, μόλις γεννηθεί, η Κυβέλη ανακοινώνει και κάτι στην Αλίκη, που θα ανατρέψει πολλά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αφροδίτης

Η Βασιλική θα βρεθεί νεκρή σε μια λίμνη αίματος. Ο Ρήγας συλλαμβάνεται για τον φόνο της Βασιλικής, κάτι που αποτελεί σκάνδαλο για το ξενοδοχείο και την οικογένεια Γαζή. Η Κυβέλη ενδιαφέρεται για την υπόληψη του ονόματος της και κάνει την ανατροπή.

Φωνάζει την Αλίκη και της ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να επιτρέψει στην κόρη της να είναι αρραβωνιασμένη με έναν άντρα που κατηγορείται για φόνο και έτσι διαλύει τον αρραβώνα με τον Ρήγα, όπως διαβάζουμε στο Tv24. «Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω κι ας ελπίσουμε να κοπάσει σύντομα το σκάνδαλο».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Άσπα ανακατεύει την ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη

Η Αλίκη χαίρεται με αυτό που ακούει και μάλιστα μέσα της αρχίζει να κάνει σκέψεις για πιθανή ευκαιρία σχέσης ανάμεσα σε εκείνην και τον Πέτρο, αφού έχει ερωτικά συναισθήματα για τον ίδιο. Κάτι που η Κυβέλη, προς το παρόν, δεν το γνωρίζει…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *