Η Γη της Ελιάς – Σοκ στη Μάνη: «Κρατάμε τον Βρεττάκο και…»

Η Γη της Ελιάς – Σοκ στη Μάνη: «Κρατάμε τον Βρεττάκο και…»

Το γνωστό… μπαστούνι του Ισίδωρου, αποκαλύπτει δυστυχώς την δυσάρεστη αλήθεια για την απαγωγή του, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς, Η Γη της Ελιάς.

Θύμα απαγωγής ο Ισίδωρος στη Γη της Ελιάς – Ο εφιάλτης ξεκινά

Μάνος και Μαρίνα αναζητούν τον Ισίδωρο στο τηλέφωνο, αλλά ο ισχυρός άντρας δεν απαντάει και στην οικογένεια επικρατεί ένας πανικός. Ο Ισίδωρος ανακοίνωσε πως θα φύγει για ένα διάστημα, χωρίς να δίνει εξηγήσεις.

Η Γη της Ελιάς: Το μπαστούνι του Ισίδωρου αποκαλύπτει τη δυσάρεστη αλήθεια

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Δώσε εντολή όσο σκληρό κι αν είναι»

Το μπαστούνι του Ισίδωρου αποκαλύπτει τη πικρή αλήθεια
Έξω από το σπίτι του Ισίδωρου, τα παιδιά του θα βρουν το μπαστούνι του, που ο Ισίδωρος δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Αυτό κάνει τον Μάνο να ανησυχήσει για την υγεία του πατέρα του και να φοβάται για τα χειρότερα.

Ύστερα από λίγες ημέρες ο Μάνος λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. “Κρατάμε τον Βρεττάκο και θέλουμε λίτρα” ακούγεται να του λέει ένας άγνωστος άντρας. Έτσι, γίνεται φανερό ότι ο Ισίδωρος έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Μάλιστα οι κακοποιοί που τον έχουν στα χέρια τους και βασανίζουν το θύμα τους προειδοποιούν την οικογένειά του να μην έρθει σε επαφή με την αστυνομία, αλλιώς δεν θα τον δει ποτέ ξανά ζωντανό.Η Γη της Ελιάς – Σοκ στη Μάνη: «Κρατάμε τον Βρεττάκο και…»

Συγχρόνως ζητούν ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ για να τον απελευθερώσουν ενώ η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή και βιώνει, μαρτυρικές στιγμές στα χέρια τους. Θα καταφέρει να γλιτώσει άραγε;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *