Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δέχεται ξανά την Κούλα σπίτι

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δέχεται ξανά την Κούλα σπίτι

Ανατροπές θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς με την Αρετή να δέχεται πίσω στο σπίτι την Κούλα.

Η Αρετή μαθαίνοντας για τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας, σχεδιάζει να τους τον χαλάσει, όμως η Κούλα της ανατρέπει τα σχέδια. Έτσι, η Αρετή αποφασίζει να την διώξει από το σπίτι.

Η Κούλα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη. Η φιλία των δύο γυναικών όμως είναι τόσο δυνατή, που δεν πρόκειται να χαλάσει. Η Αρετή ρίχνει νερό στο κρασί της κι αποφασίζει να πει στην Κούλα να επιστρέψει και στο σπίτι και στο μαγαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα ερωτευτεί τελικά ο Κουράκος;

 

Από την άλλη, ο Κουράκος ενημερώνει τον Στάθη ότι κάποιος καραδοκεί έξω από το σπίτι του και του ζητάει το υλικό από τις κάμερες. Η Χάιδω εκλέγεται δήμαρχος, ενώ η Αναστασία διαλύει τον αρραβώνα της με τον Αποστόλη. Η Αφροδίτη εξομολογείται στον Χρήστο ότι της αρέσει κάποιος άλλος.

Η Χάιδω μαθαίνει τις αισχρές συκοφαντίες του Δημοσθένη κι έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί του, ενώ η Ασπασία παίρνει το μέρος της. Οι κόντρες ανάμεσα στη Φιλιώ και τη Νάνσυ συνεχίζονται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Η Ισμήνη ακούει τον Δημοσθένη να μιλάει με χυδαίο και προκλητικό τρόπο στον Κωνσταντίνο και μένει άναυδη. Ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Χρήστο ότι αν απλώσει ξανά χέρι πάνω στην κόρη του, θα τον σκοτώσει.Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δέχεται ξανά την Κούλα σπίτι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *