Grand Hotel – Σήμερα 9/10: «Όταν σε είδα στα χέρια του Κοσμά…»

 

Grand Hotel – Σήμερα 9/10: «Όταν σε είδα στα χέρια του Κοσμά…»

Grand Hotel – Σήμερα 9/10: «Όταν σε είδα στα χέρια του Κοσμά…»

 

Ο Ρήγας όπως θα δούμε απόψε 9/10 στο νέο επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel», ετοιμάζει ένα δείπνο-έκπληξη στην Αλίκη, στο οποίο θα είναι παρών και ο Πέτρος…

Τι έκπληξη επιφυλάσσει ο Ρήγας στην Αλίκη απόψε στο «Grand Hotel»;

Ο Ρήγας λέει στην Αλίκη ότι θέλει να της κάνει μια μικρή έκπληξη και εκείνη τον κοιτάει απορημένη και κάπως αμήχανη, ενώ την ίδια ώρα ο Πέτρος όπως θα δούμε στη σειρά «Grand Hotel» τους ετοιμάζει το τραπέζι τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Ήταν δικό μου το παιδί Αντρέι»

Τότε της δίνει ένα κουτί και της λέει να το ανοίξει. Η κοπέλα το ανοίγει και βλέπει ένα μαργαριταρένιο κολιέ «Είναι πολύ όμορφο» του λέει και αυτός της απαντά «Εσύ είσαι πολύ όμορφη… Και μόνο που με κοιτάς έτσι, με κάνεις τόσο ευτυχισμένο».

Μετά και ενώ της βάζει στο λαιμό το κόσμημα της λέει

«Όταν σε είδα στα χέρια του Κοσμά να κινδυνεύεις, κατάλαβα για ακόμα μια φορά πόσο σημαντική είσαι για μένα» και συνεχίζει λέγοντάς της ότι αν την χάσει δεν θα έχει νόημα η ζωή του. Σκύβει και την φιλά στο στόμα, μπροστά στα μάτια του Πέτρου. Εκείνη τον απομακρύνει με το χέρι της και του λέει ότι είναι η ώρα να φάνε.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει

Εντωμεταξύ όπως θα δούμε απόψε 9/10 στη σειρά «Grand Hotel» η επίσκεψη της Αλίκης στο αστυνομικό τμήμα βάζει τον Χρόνη σε υποψίες, αλλά εκείνη καταφέρνει να πάρει κρυφά αυτό που θέλει: την διεύθυνση του Κοσμά.

Με τη βοήθεια του Πέτρου φτάνουν στο σημείο, αλλά εκεί τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Χρόνης εξακολουθεί να υποψιάζεται τον Ρήγα σχετικά με τα κίνητρά του για τον φόνο του Κοσμά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *