Η Μάγισσα – Κίτσου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στη σειρά

 

Η Μάγισσα – Κίτσου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στη σειρά

Η Μάγισσα – Κίτσου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στη σειρά

 

Η Μαρία Κίτσου μας συστήθηκε χθες βράδυ ως Πανδώρα Μοντιλιάνι στη “Μάγισσα”. Ποιος είναι ο λόγος που η ηθοποιός είπε το «ναι» στη σειρά;

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπή “Πρωινό” για τον ρόλο της στη Μάγισσα, αλλά και για τον λόγο που επέστρεψε στην τηλεόραση και μάλιστα στον ΑΝΤ1.

«Μου αρέσουν τα στοιχεία του ρόλου μου και τα έχω βάλει στη ζωή μου. Έχω γίνει πιο διεκδικητική και δε θα καταπιώ εύκολα πράγματα. Η Πανδώρα είναι αινιγματικός και σκιώδης χαρακτήρας», δήλωσε η ηθοποιός για τον ρόλο που ενσαρκώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή του Αποστόλη

«Στον β κύκλο θα δούμε από πού ξεκίνησαν όλα, το καλό και το κακό. Είναι πιο σκοτεινό παραμύθι από πέρυσι», αποκάλυψε η ηθοποιός, ενώ τόνισε ότι πιστεύει στα όνειρα, αλλά και στη μαγεία.

Αμέσως μετά μίλησε και για το reunion με την Έλλη Τρίγγου, που μετά τις Άγριες Μέλισσες συναντήθηκαν στην Μάγισσα: «Με την Έλλη, όταν βρεθήκαμε αρχίσαμε τις αγκαλιές και μας έλεγαν να σταματήσουμε, για να κάνουμε γύρισμα. Είναι οικογένεια για εμένα».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ορέστης παρουσιάζεται ως γυμναστής

Σχετικά με τον λόγο που η Μαρία Κίτσου είπε το «ναι» στη σειρά, η ίδια ανέφερε: «Είπα το ναι, γιατί αισθάνθηκα ότι γυρίζω σε μια αγκαλιά».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *