Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Κούλας στη σειρά

 

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Κούλας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Κούλας στη σειρά

 

Εκπλήξεις και δυνατές ανατροπές θα βιώσει η Κούλα στην συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ποιο θα είναι το τέλος της;

Κούλα Vs Αρετή

Η Κούλα μπήκε δυναμικά στα μέσα του τρίτου κύκλου της σειράς και φαίνεται πως έτσι δυναμικά θα συνεχίσει και σε όλη την τέταρτη σεζόν. Στα επόμενα επεισόδια θα την δούμε να έρχεται σε μία δυνατή ρήξη, με έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ και την θεωρεί φίλη της κι αυτή είναι η Αρετή.

Η Γη της Ελιάς: To ανατρεπτικό μέλλον της Κούλας στη σειρά

Η Αρετή έχει αρχίσει να οργανώνει διάφορες “εκπλήξεις” που θέλει να κάνει στο δημαρχείο, στο γάμο της Ιουλίας και του Στάθη και τυφλωμένη από θυμό ετοιμάζει ένα άκρως προσβλητικό δώρο γάμου. Ωστόσο, η Κούλα έχει αντίθετη άποψη και έχει λάβει τα μέτρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Ο Χάρι συγκρούεται με τους χίπηδες

 

Η Κούλα στο σπίτι του Δημοσθένη

Η Αρετή και η Κούλα θα έχουν έναν άγριο καυγά, αφού η Κούλα της χάλασε τα σχέδια για τον γάμο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η Αρετή να διώχνει την Κούλα απ’ το σπίτι αλλά κι απ’ τη δουλειά. Έτσι, η Κούλα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Δημοσθένη.

Ο καιρός θα περάσει και η Αρετή με την Κούλα θα τα ξαναβρούν. Αμέσως μετά, η Κούλα θα έρθει κοντά με τον πατέρα Τιμόθεο, ο οποίος θα θελήσει να την βάλει στο σωστό δρόμο. Με δυσκολίες βέβαια και κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας ξυλοκοπεί άγρια τον Μάρκο!

 

Θα βρει τον έρωτα;

Η Κούλα θα συνεχίσει να ψάχνει τον έρωτα και στον τέταρτο κύκλο και δεν ξέρουμε αν θα το βρει ως το τέλος. Οι πρώτες πληροφορίες μας λένε πως ναι. Επίσης, θα συνεχίσει να είναι στο πλάι της Αρετής, ως καλή φίλη και να την βοηθάει όπου την χρειάζεται. Ο ρόλος της έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα φέρει και νέες ανατροπές ως το τέλος της “Γης της Ελιάς”.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *