Η Γη της Ελιάς: Ένα βραχιολάκι την στέλνει ισόβια στην φυλακή

 

Η Γη της Ελιάς: Ένα βραχιολάκι την στέλνει ισόβια στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Ένα βραχιολάκι την στέλνει ισόβια στην φυλακή

 

Καθηλωτική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειρά του MEGA, “Η Γη της Ελιάς”, καθώς ένα βραχιολάκι θα στείλει κυριολεκτικά την Νόρα φυλακή.

Η λεπτομέρεια που στέλνει την Νόρα στην φυλακή, στη Γη της Ελιάς

Πίσω από το γλυκό πρόσωπο της κρύβεται μία σατανική γυναίκα που για χάρη του χρήματος βλάπτει αθώα παιδιά, εμπλέκοντας τα σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, όμως πολύ σύντομα η εγκληματική της δράση έρχεται στο φως με άκρως απρόσμενο τρόπο.

Ο άνθρωπος που αρχίζει να την υποπτεύεται μετά την απαγωγή των κοριτσιών στο πάρκο είναι ο Παρασκευάς ο οποίος την ώρα της αρπαγής είχε δει την Νόρα και το κοριτσάκι να μπαίνουν στο αυτοκίνητο της, ενώ ο ίδιος έκανε βόλτα με τον Μιλτιάδη και την μικρή Στελλίτσα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη Σχεδιάζει Την Επιχείρηση Της – Εκτός Εαυτού Ο Ισίδωρος

Σε εκείνη την πρώτη συνάντηση, ο Παρασκευάς παρατήρησε την Νόρα, καθώς είναι μία πανέμορφη γυναίκα που του προκάλεσε εντύπωση. Μετά από λίγο, έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο παιδί έπεσε θύμα απαγωγής και μερικές ημέρες αργότερα η πανούργα παιδοψυχολόγος πηγαίνει στο καφενείο του Πότη.

Η Γη της Ελιάς: Ένα βραχιολάκι την στέλνει ισόβια στην φυλακή

Λίγο μετά, φτάνει εκεί και ο Παρασκευάς και τότε ο μουσικός παρατηρεί πως η αρραβωνιαστικιά του Χατζή φοράει στο πόδι της το ίδιο βραχιολάκι που φορούσε και η γυναίκα που συνόδευε το κοριτσάκι στο πάρκο. Η διαπίστωση αυτή τον ταράζει και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση όμως έπειτα παίρνει την απόφαση να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 62 έως 76

Πηγαίνει, λοιπόν, στον Κουράκο και του αποκαλύπτει ότι η Νόρα είναι η γυναίκα που άρπαξε το κοριτσάκι από την παιδική χαρά και έτσι ξεκινά η έρευνα.

Αμέσως βάζει αστυνομικούς να παρακολουθήσουν κάθε βήμα της Νόρας και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, θα την κλείσουν τελικά φυλακή και ο Μιχάλης, που δεν γνώριζε φυσικά τι γυναίκα έχει στο πλευρό του, θα την χωρίσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *