Η Μάγισσα: Το πάθος τους τα τινάζει όλα στον αέρα

 

Η Μάγισσα: Το πάθος τους τα τινάζει όλα στον αέρα

Η Μάγισσα: Το πάθος τους τα τινάζει όλα στον αέρα

 

Πρεμιέρα κάνει η σειρά «Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» στις 7 Οκτωβρίου ενώ φαίνεται πως το πάθος του Σίλβιο και της Πανδώρας, θα τα τινάξει όλα στον αέρα!

Από την πρώτη στιγμή που ο θρησκόληπτος ρετόρε Τζουζέπε Μοντιλιάνι φτάνει στη Μάνη με τη γυναίκα του, την Πανδώρα οι οιωνοί δεν φαίνεται να είναι και οι καλύτεροι. Μάλιστα ο Τζουζέπε που θεωρεί την μετακόμιση του εκεί ως δυσμενή μετάθεση καταλαμβάνεται από μια αρνητικότητα, ενώ ασκεί συνέχεια κριτική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

Η Μάγισσα: Το πάθος τους τα τινάζει όλα στον αέρα

Αυτό έχει ως συνέπεια τον εκνευρισμό του Νικήτα Λάσκαρη, αλλά και του Σίλβιο και της Ρενάτας Εσποζίτο όπως θα δούμε στη «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά». Από την άλλη η Ρενάτα όσο και αν προσπαθεί να κάνει την Πανδώρα να νιώσει άνετα στον πύργο, εκείνη έχει υπεροπτικό ύφος και δείχνει όλα να της φταίνε.

Η άφιξη των Μοντιλιάνι επισκιάζεται από τον δολοφονία μιας κοπέλας, της οποίας η καρδιά, βρέθηκε ξεριζωμένη. Παράλληλα, θα δούμε να ξυπνάνε μνήμες στον Σίλβιο και την Πανδώρα οι οποίοι είχαν βιώσει στο παρελθόν έναν ατελέσφορο έρωτα. Το πάθος τους, κινδυνεύει να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει μάγια για να φέρει πίσω τον Στάθη

Λίγο μετά η Πανδώρα συναντάει την Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιό, η οποία της προκαλεί ένα όραμα. Η πρώτη, αναστατωμένη από όσα βίωσε, επιδιώκει μία νέα συνάντηση μαζί της. Αυτή η συνάντηση θα είναι και η αρχή του τέλους, όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *