Η Γη της Ελιάς: Ποια σειρά παίρνει την θέση της στο MEGA;

 

Η Γη της Ελιάς: Ποια σειρά παίρνει την θέση της στο MEGA;

Η Γη της Ελιάς: Ποια σειρά παίρνει την θέση της στο MEGA;

 

Η Γη της Ελιάς συνεχίζει να μας καθηλώνει κάθε βράδυ στο MEGA με τις ανατρεπτικές της εξελίξεις, ωστόσο θα δούμε μία αλλαγή στην ώρα προβολής της. Ποια σειρά παίρνει την θέση της στις 21:00 ακριβώς;

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του MEGA, την εβδομάδα 14- 18/10 η επιτυχημένη σειρά, θα προβληθεί στις 21.40. Ο λόγος είναι η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του MEGA “Έχω Παιδιά”.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 52 , 53

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού λοιπόν, η νέα κωμική σειρά “Έχω Παιδιά” θα προβληθεί από τις 14-17/10 στις 21.00  με νέα επεισόδια και μετά θα ακολουθήσει “Η Γη της Ελιάς” στις 21.40. Και την Παρασκευή 18/10 “Η Γη της Ελιάς” θα προβληθεί στις 21.40.

To «Έχω παιδιά», η νέα οικογενειακή κωμωδία του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 και παρουσιάζει με τον πιο γλαφυρό και διασκεδαστικό τρόπο τον άγνωστο δρόμο που παίρνει κανείς όταν είναι γονιός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί

Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από τη Δευτέρα 14 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00 με ιστορίες καθημερινής οικογενειακής τρέλας, που σίγουρα ο καθένας έχει συναντήσει κάποια στιγμή στη δική του οικογένεια, για να χαρίσουν στους τηλεθεατές άφθονο γέλιο. Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *