Η Γη της Ελιάς – Σύλληψη σοκ στην Μάνη: Η Νόρα στη φυλακή

 

Η Γη της Ελιάς – Σύλληψη σοκ στην Μάνη: Η Νόρα στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς – Σύλληψη σοκ στην Μάνη: Η Νόρα στη φυλακή

 

Σοκάρουν οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια στη “Γη της Ελιάς” με την Νόρα να μπαίνει στη φυλακή και η σύλληψή της ταράζει συθέμελα την κοινωνία της Μάνης.

Η αδίστακτη Νόρα συνεχίζει τις απαγωγές μικρών παιδιών, αλλά η επικίνδυνη και εγκληματική της δράση, θα βγει στο φως με έναν πολύ παράδοξο τρόπο. Ο Παρασκευάς θα δει την Νόρα, χωρίς να ξέρει ποια είναι, την ώρα που απαγάγει ένα παιδί.

Η Γη της Ελιάς – Σύλληψη σοκ στην Μάνη: Η Νόρα μπαίνει φυλακή

Μέρες μετά, η Νόρα θα βρεθεί στο καφενείο του Πότη και εκεί θα βρεθεί ξαφνικά ο Παρασκευάς. Ο νεαρός άντρας, θα αναγνωρίσει την γυναίκα και μάλιστα θα δει ένα στοιχείο πάνω της που θα την ενοχοποιήσει.

Ο Παρασκευάς, όπως διαβάζουμε στο MyTv, φοράει στο πόδι της, το βραχιολάκι που φορούσε και η γυναίκα που συνόδευε το κορίτσι στο πάρκο, για να την απαγάγει. Ο Παρασκευάς καταλαβαίνει αμέσως ποια είναι και τρέχει να την καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Κουράκος βάζει άντρες της αστυνομίας, να παρακολουθήσουν κάθε βήμα της Νόρας, για να δουν αν ισχύουν αυτά που του είπε ο Παρασκευάς. Η αδίστακτη Νόρα, την ίδια στιγμή, πλησιάζει την Αγγελική και πάνε μία βόλτα στο πάρκο, αλλά δεν θα προλάβει να γίνει κάτι.

Στο μεταξύ, η Νόρα θα προσπαθήσει να απαγάγει κι ένα μικρό αγοράκι, αλλά δεν θα προλάβει. Ο Κουράκος και οι άντρες του, θα την συλλάβουν και θα την οδηγήσουν στην αστυνομία με χειροπέδες.

Η ίδια καταλήγει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και όλη η Μάνη σοκάρεται με την ιστορία της. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής, δεν είχε ιδέα για την εγκληματική δράση της Νόρας, αλλά θα βρεθεί ως συνένοχος επειδή είναι αρραβωνιαστικός της.

Μάλιστα, θα τον δούμε να ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μπορεί και να φύγει από την Μάνη, μετά απόν τα όσα άδικα ακούγονται γι’ αυτόν.

 

Πηγή

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει την ίδια του τη μάνα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *